Když jsem měl Troopera, tak jsem si myslel, že mám auto už dost off. Přešel jsem na Defendra a teprve zjistil, že jsem měl SUV. Kolega má teď mýho Tropera a je nadšenej jak je off co všechno projede. Je to o poznání nepoznaného. Jsou tu vnější znaky terénního auta, ale jsou tu i skryté znaky. Např. po koupi jsem zjistil, že není olej v přídavné převodovce (bůh ví jak dlouho). Abych zjistil, jak se to na ní podepsalo, shodili jsme s kámošem, kterej dělá osobáky dekl a on koukal jak puk na ty traktorový kola. Vše to přežilo, žádný zmodrání a pod. A to je to, o čem tu mluví vhool.

Jen mám obavu, kdo mne vytáhne až zapadnu. Letos mě přístupová cesta ke krmelci a zásypu za celej rok nevyschla a před 14 dny jsem už měl namále. (zatím mám dost nevhodný gumy 7.5x16 Michelin XPC

). Přemejšlím o T3 od Vraníka, kterej to dováží od Ovada. Ale tyto protektory v Truck 2000 byly dost nekvalitní.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR