Vidim, že vás tahle hystorka rozproudila, přidám jinou, asi měsíc starou.
Seděl jsem na jednom posedu u lesa mezi řepkou a p?enicí, která akorád začínala mít mléčnou zraost. Vypozoroval jsem si, že tam vycházeji divočáci za světla. Chtěl jsem se spíš koukat, než střílet, bohužel se o tom místě dozvěděl i náš předseda, dorazil jsem dřív než on a zrovna když jsem uviděl první kusy v kolejáku řepky, asi tak 30m, tak přijel autem a začal tam dělat takovej rámus, že zvěř ode?la, pak mi po polní cestě projel pod posedem a že si sedne na stoličku kousek dál (to už to ve mě začínalo vařit), asi v 8hod jsem slyšel další divočáky, Ale jen prošli dál a nešli kolem posedu, po půl hodině sly?im ránu od předsedy a jak za mnou hvízdá kulka, padla 2. a 3. rána se stejnym výsledkem, to už jsem nevydržel, slez z posedu, že mu půjdu vysvětlit, co si o něm myslim, cestou jsem vychladnul, když jsem viděl, že si sednul pod kopeček a střílel na 6kg selata, který mi pak ještě pozdějc 2 přesli kolem posedu zpátky do řepky, a ještě na vesnici, tak jsem to další den říkal hospodáři, kterej je sice strašně hodnej, ale tyhle věci nerad řeší, takže se to úspěšně zametlo pod koberec...