Závada na Meopta 7x50RD

Lovecké puškohledy a vše o nich. Vaše zkušenosti, rady a dotazy.
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

To vhool to jsme se nepochopili.Myslel jsem to tak,že za nás jsme byli ?tastný,že nějaký artemis vůbec je.vždyt nic jiného nebylo nanejvýš ZF 4 a 6 a pak pár japonců Haminex a pod.A i tak se lovilo a dost lovilo.Ví? já to pozoruji okolo sebe,když se někdo netrefí vše se svádí na zbran optiku ,nikdo nezačne u sebe.Proč si třeba někdo postaví posed či sedátko proti dráze měsíce nebo po směru převládajícího větru.Známe se ví?,že jsem člověk umírněný,ale odpověz mi proč ty klucí nemyslí.Pročti si pár příspěvků někde třeba uplně jinde než tady u nás a nepochopí? u jejich dotazů zda opravdu mají zkoušku z myslivosti.Na komunysty to už svádět nemůžem.Někde se děje velká chyba,kde nevím řekl bych to.vždy kdy se mi něco nepovede a věř, že to bylo taky dost věcí začínám vždy u sebe.A znovu musím napsat v dne?ní době mám Meoptu 3100 a jsem sní pro moje Použití v našem revíru a plně spokojen.V tvojem revíru by to bylo asi o něčem jiném.Tedy myslíme oba dva.A o tom to je. :P
vhool

Příspěvek od vhool »

zdenek 41: vim ze jsi clovek zkuseny a rozvazny a co pises je pravda.co se tyka lidi a jejich pristupu tak taky nejsem naivka :? ale zpet k tematu...rada 3100 je zase o necem jinem,zde je rec o rade 2000 ktera je nekde jinde a staciza sera i mensi zdroj periferniho svetla a poravdu je lepsi strilet pres miridla.hazi to duchy aje musis v tom "lovit" mezi odlesky.v reviru kde lovim ted je long uz trosku problem a vetsinu kusu mam ulovenu malou osmou s optikou 1,25-4,5 x 26 na vzdalenost do 150 m coz si myslim ze by mi tvuj puskohled bohate stacil .... je to vsak o tom ze ja chci od optiky neco vic nez jen "zamirit a vystrelit"...ono v tomto reviru se da uspesne lovit i se starou zeisskou z padesatych let jenze .... a v tom vidim ja problem ... vetsina myslivcu totiz pri nakupu optiky vubec nebere v uvahu podminky v kterych bude lovit.zda je to primestska honitba kde je odraz od osvetleni,nebo tmava odlehla cast kde odlesky nehrozi a mnoho dalsich aspektu ktere neresi a pak pouze nadavaji co je to za shit...
Odpovědět