Příspěvek od nohavica stanislav »
 + myslivecký hospodář (§35 odst. 3 písmeno e)  JAKO OPRÁVNĚNÍ!
 + myslivecký hospodář (§35 odst. 3 písmeno e)  JAKO OPRÁVNĚNÍ! Příspěvek od nohavica stanislav »
 a jak se říká tomu kdo nedodržuje jeden zákon nedělá problém nedodržet další
 a jak se říká tomu kdo nedodržuje jeden zákon nedělá problém nedodržet další  

Zůstali na fleku, tak jsem je schoval pod smrček a začal shánět ty majitele. Ale nesehnal jsem je ani druhej den a když jsem se pro psy vrátil, tak byli se?ráni. Po několika psech jsem střílel, ale neusmrtil jsem je. Alespoň jsem je nikde Nenašel při dosledu. Taky jsem je nikdy už neviděl. Krom jednoho, kterýho jsem na žádost majitele za litr rumu zastřelil - najednou jim onemocněl, ne?ral a evidentně to s ním šlo z kopce. Táta to známému odmítl, že u toho vždy brečí. Já tu svini pytláckou odprásk (teda toho psa), ani jsem nehnul brvou, což táta nechápal do té doby, než jsem mu to při tom rumu vylíčil celé.
 Zůstali na fleku, tak jsem je schoval pod smrček a začal shánět ty majitele. Ale nesehnal jsem je ani druhej den a když jsem se pro psy vrátil, tak byli se?ráni. Po několika psech jsem střílel, ale neusmrtil jsem je. Alespoň jsem je nikde Nenašel při dosledu. Taky jsem je nikdy už neviděl. Krom jednoho, kterýho jsem na žádost majitele za litr rumu zastřelil - najednou jim onemocněl, ne?ral a evidentně to s ním šlo z kopce. Táta to známému odmítl, že u toho vždy brečí. Já tu svini pytláckou odprásk (teda toho psa), ani jsem nehnul brvou, což táta nechápal do té doby, než jsem mu to při tom rumu vylíčil celé.   Tímto příspěvkem rozhodně nechci nabádat nikoho z řad mysl. hospodářů či stráží a už vůbec ne řadových myslivců. Já jen, jak to řeším ... Holt, když ten pes zákonné podmínky pro jeho usmrcení nesplňuje, tak neusmrcuji. Zákon dodržuju a ještě plním slib myslivecké stráže CHRÁNIT ZVĚŘ ... Tak co VY na to, kolegové? P.S.: Pochopitelně psa kolegy nezlikviduji, rozli?ím co je pytlák a co ne, nejsem LOVEC psů a koček.[/b]
 Tímto příspěvkem rozhodně nechci nabádat nikoho z řad mysl. hospodářů či stráží a už vůbec ne řadových myslivců. Já jen, jak to řeším ... Holt, když ten pes zákonné podmínky pro jeho usmrcení nesplňuje, tak neusmrcuji. Zákon dodržuju a ještě plním slib myslivecké stráže CHRÁNIT ZVĚŘ ... Tak co VY na to, kolegové? P.S.: Pochopitelně psa kolegy nezlikviduji, rozli?ím co je pytlák a co ne, nejsem LOVEC psů a koček.[/b]