Tvarovo velmi zaujimave auticko, cenovo pritazlive. Az do tej miery (aj ked ho nepotrebujem), ze som si na jedno popoludnie objednal predvadzacku s motorom 1,5dCi v nejakej strednej vybave. Najprekvapujucejsia bola pre mna spotreba, v Bratislave len po meste najazdenych cca. 50-60km, priemer podla pocitaca 5,7l/100km

, to som dost valil bulvy. Mimo mesto pri dodrziavani limitov aj menej, na dialnici samozrejme viacej, ale toto auti nie je dialnicna stihacka. Dizajn interieru je sice poplatny "cenovej skupine", ale v konkretnom aute slusne vypracovany a co som velmi ocenil, ze po rozbitych mestskych cestach a vymoloch nic nevrzgalo a nebuchalo. Teren som nevyhladaval, presiel som len po jednej suchej polnej ceste s jamami, aj to viac-menej kvoli tomu, aby som zistil ci sa nejak nekruti,nevrzga a podobne. Nie,nerobi to. Auticko je prijemne komfortne aj vdaka relativne velkym balonovym pneu. (som absolutne alergicky na nizkoprofilove pneu nasponovane na obrovskych diskoch). Miesta v interieri podla mna dostatok vzhladom na velkostnu triedu. Pri jazde si treba zvyknut (alebo sa snazit preprogramovat algorytmus radenia, ktory mam v hlave

) na velmi kratku jednotku, ktora ma ulahcovat jazdu v pripadnom terene. Na ceste malinko obtazuje, ale auticko je vdaka dieselovemu motorceku a jeho slusnemu krutiacemu momentu schopne startovat aj na dvojke bez nejakych prejavov dusenia,sklbania alebo potreby nechat preklzovat spojku. Koniec-koncov to potom spomenuli aj v autosalone.
Co treba este povedat.....hm, dvere maju pri zatvarani taky plechovejsi zvuk. Ovladacie prvky su tiez umerne cenovke. Napriek tomu si myslim, ze to bude velmi,velmi oblubene auto, len v Nemecku registruju vyse 35tis. objednavok. U nas ked sa objedna, tak bude az v 2/2011.....alebo pockat 2-3 mesiace a zobrat si predvadzacku zo salonu s nejakou zlavou (pokial je prijatelne vybavena - ABS,klima,atd.,atd.).
Celkovo som bol milo prekvapeny a ako hovori filmovy klasik: " u mně dobrý...."