Bulterier

Pejskové a jejich výcvik
Odpovědět
MiraDuchek
Zkušený diskutér

Re: Bulterier

Příspěvek od MiraDuchek »

Lovu zdar.
Mě Alli když má čas vyškube klidně pul boku a potom prská štětiny ještě doma.
CZ 550 medium,7mm rem.mag.+Swarowski Z6i 2,5-15
Ruger No.1 9,3 x 74 R, Meostar 7x56
Stafordšírský bulteriér Alli Staf Anatol,Christopher Blue Nijada
http://jana-duchkova.webnode.cz/
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

Lovu zdar tak jsou všichni stejný tahle orve celou hlavu když jí nechám takhle malý tahá za palici po lese a to je to desetiletá bába včera jí vytáhla ven z díry a táhla ze svahu dolů místo do kopce k autu :lol:
CZ 550 american 308win.
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 11:07, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE☝️❤️ 8)
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 11:24, celkem upraveno 3 x.
6,5x55SE☝️❤️ 8)
MiraDuchek
Zkušený diskutér

Já se omlouvám nejsou to zrovna gentlmani,obzvlášt Alli asi dostane brzo čočku,začíná být příliš dominatní.
Naposledy upravil(a) MiraDuchek dne čtv 08.12.2011, 22:13, celkem upraveno 1 x.
MiraDuchek
Zkušený diskutér

.
Naposledy upravil(a) MiraDuchek dne ned 31.3.2013, 5:01, celkem upraveno 1 x.
vhool

Příspěvek od vhool »

panove prosim tento druh prispevku do SZ,neberte to jako buzeraci ale toto dava vyznam pouze vam kteri vite o co jde proto to na zed nepatri :wink: dik vhool
mysleno predevsim toto:
Já se omlouvám nejsou to zrovna gentlmani,obzvlášt Alli asi dostane brzo čočku,začíná být příliš dominatní.
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

vhool píše:panove prosim tento druh prispevku do SZ,neberte to jako buzeraci ale toto dava vyznam pouze vam kteri vite o co jde proto to na zed nepatri :wink: dik vhool
mysleno predevsim toto:
vhoole právě že to k tématu je to jeden z rysů těchto plemen při práci si neberou servítky zatímco pointr feně ustoupí bullovi to je jedno zrovna tak neustoupí fena psovi a to by měl vědět případný zájemce.Měj se Leon
CZ 550 american 308win.
fesoj
Zkušený diskutér

Příspěvek od fesoj »

Jsem teď malinko OT - ale stalo se mi, že jsme hledali postřeleného lončáka se dvěma křepeláky. Kamarád měl psa, já fenu, dobře se znali - a když ho má čubina našla a pes o něj projevil zájem, vyjela po něm hodně tvrdě. Ale byl to gentleman a ustoupil. A to, že u bulíků by to mohlo dopadnout jinak, jsem dosud nevěděl, takže ty předchozí diskutabilní příspěvky podle mě do tématu rozhodně patřily.
Kritériem pravdy je praxe.
vhool

Příspěvek od vhool »

upozorneni mazat nebudu ale je pravdou ze po SZ jsem byl poucen.kynologie neni zrovna moji parketou a kolega leon mi radne vec vysvetlil jak to bylo mysleno.z me strany doslo k chybnemu pochopeni prispevku coz je prave duvod proc tolik lpim na presne formulaci prispevku (obecne ve foru) ve smyslu toho aby prave k tomuto nedochazelo.nekdy to muze vypadat jako slovickareni ci sikana ale verte mi ze jde ciste o to aby se predeslo prave takto chybne pochopene interpretaci.takze dik za pochopeni a zpet k diskuzi na tema BULTERIER :wink:
sided
Pravidelný diskutér

Příspěvek od sided »

jo, to je bull, když se čuba vysírá tak se do ní pustí. Tohle spousta lidí nechápe a hlášek "tak je nechte, to naše je fenka" si užívám deně :roll: Ale většinou tenhle problém nebývá u prasátka, to nemaj na blbiny čas a spolupracujou.
kasari
Moderátor

Příspěvek od kasari »

Abych trochu doplnil tu kauzu jako očitý svěděk - Alli spolu s ostatními stavěl a posléze zastavil postřelený sele. To bylo poté usmrceno a Alli začal na všechny psy vrčet a cenit zuby. Když nepřestal ani potom, co se někteří pokoušeli sele odtáhnout a vyvrhnout, začalo to vypadat nebezpečně. No tak jsem si řekl, že blbec to určitě není, tak jsem ho jemně odsunul, vzal sele, odtáhl a vyvrhnul. Tak zase patřím mezi ty co se psů nebojí... :lol:
Ulkomaalainen...
vhool

Příspěvek od vhool »

to kasari: .... jestli ty kluku nebudes nakonec fenka 8)
ted vazne,dik ze jsi to osvetlil,takto jsem to pochopil prvne,ze jde o nejakou urcitou udalost o ktere vi jen zucastneni ... :wink:
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

hold si to nemůžem vyříkat osobně tak to každý pochopí jinak :lol: já jsem to pochopil ůplně stejně dokuď je práce tak je konkurence dobrá ale zkončí práce a trofej je moje tak koukejte vypadnout a to je úplně normální chování u dospělých psů
CZ 550 american 308win.
kasari
Moderátor

Příspěvek od kasari »

Pravda, pravda... Ale nemusí to být pravidlo. Vím že našemu Dagovi v tomhle případě vadí jen křepeláci. Ostatní ignoruje...
Ulkomaalainen...
Odpovědět