2Jan Sl. - obchodní politiku ČZ si netroufám nijak interpretovat - mechanizmy jsou značně neprůhledné

Pokud by se ale někde třeba na tom Facebooku dalo dohromady "spotřebitelské družstvo", které by ústy vybraného obchodníka bylo schopné "plácnout" na stůl objednávku 100 ks podpořenou možná zálohou cca 30% (by lidi neutekli) s rozumnou dodací lhůtou - u ČZ alespoň 6 měsíců - a je CZ 557 v 9,3x62 na světě

A to by výrobce možná spolknul i záruku za rozptyl 2R100 - 5cm/3rány/100m
 Chci tím říct, že vše je jen o penězích a v době, kdy fabrika nestíhá lukrativní armádní zakázky jdou sportovní a lovecké zbraně nevyhnutelně na druhou kolej
  Chci tím říct, že vše je jen o penězích a v době, kdy fabrika nestíhá lukrativní armádní zakázky jdou sportovní a lovecké zbraně nevyhnutelně na druhou kolej  

Bolo uplne jedno,či som tam dal viacero nábojov,alebo len jeden,vždy posledný sa vzpriečil.Jednoznačne išlo o pružinu schránka,pokial na nu tlačili čo len 2 náboje,bolo to O.K.Akonáhle tam bol iba jeden,pružina ho tak vytlačila,že nešiel do komory,ale vždy nad nu a tým prišlo k vzpriečeniu.Je to síce velmi jednoducho riešitelný problém,len nechápem,ako niečo také može prejst cez výstupnú kontrolu a ako z toho strielali nástrelný terč-asi posledný vložil priamo do komory-úžasné.
 Bolo uplne jedno,či som tam dal viacero nábojov,alebo len jeden,vždy posledný sa vzpriečil.Jednoznačne išlo o pružinu schránka,pokial na nu tlačili čo len 2 náboje,bolo to O.K.Akonáhle tam bol iba jeden,pružina ho tak vytlačila,že nešiel do komory,ale vždy nad nu a tým prišlo k vzpriečeniu.Je to síce velmi jednoducho riešitelný problém,len nechápem,ako niečo také može prejst cez výstupnú kontrolu a ako z toho strielali nástrelný terč-asi posledný vložil priamo do komory-úžasné. ) a s nepodáním jsem se taky nesetkal. Hold má někdo asi štěstí... U 30-06 tento případ ani nemůže nastat, ze schránky se vycvakne až když je z půlky v komoře. Jednu tady teď mám a zkoušel jsem to i "hore kopytama" nad hlavou a i tak podává jak vzteklá
 ) a s nepodáním jsem se taky nesetkal. Hold má někdo asi štěstí... U 30-06 tento případ ani nemůže nastat, ze schránky se vycvakne až když je z půlky v komoře. Jednu tady teď mám a zkoušel jsem to i "hore kopytama" nad hlavou a i tak podává jak vzteklá