Lov kladkáčem

Kuše, luky, praky a jiné
Odpovědět
proud
Pravidelný diskutér

Re: Lov kladkáčem

Příspěvek od proud »

Taky bych mel docela zajem,do sbirky:-))))),ono jde o to,ze s tim muzes bez problemu cestovat s lukem,me napadlo.....proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Co vím,tak jsou tam dost kruté podmínky při střelbě.Musíš trefit do 25 m srdce o průměru 10 cm..,jak mineš,tak to opakuješ znova za 14 dní...No a cest do Rakouska..,to taky není zrovna kousek,pokud nejsi z Jižní Morvy.
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Tohle bych rád vyzkoušel..,jen ty ceny nějak rostou nahoru... http://mathewsinc.com/product/creed/#specs
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

To je realny ;-) , jak nestrilis na 30 metru do tenisaku,tak to jen solichas,kdyz je to na terc :-),nejdriv se na ten creed zeptej lovcu,protoze moje posledni informace od profiku co prodavaj a zbrojej luky byla ze posledni opravdu dobrej luk byl DXT,ale poptam se kluku,kamos ma ten co byl pred timhle,tusim Z7? a je spokojenej.Na kazdej pad bych u luku pro lov primarne,nesel do agresivnich dual cams,mam jeste i bow tech alegiance,silnej luk,ma slehu,ale proste je na lov "tvrdej" .Mathews a jeho solo cam je proste nej,vsak mam vsechny jeho 3 "vlajkovy lode"......proud
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Ono je to s Matthewsovejma lukama asi tak,ze kazdej luk je dobrej,kdyz si na nej zvyknes..............dokud si nezastrilis s Mathewsem,pak jdes a koupis si ho:-)))))))))))))).Tak to bylo se mnou a vlastne se vsema co znam a strilej ho:-).A vubec,ale vubec to neni o rychlosti sipu,je spousta rychlejsich luku a i on sam ma mnohem rychlejsi modely........proud
Naposledy upravil(a) proud dne úte 13.11.2012, 21:22, celkem upraveno 1 x.
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

:D DXT jsem mel 2..,jedn na lov a druhy na 3D.Naprostá spokojenost ,ale měkli ramena.Ze 70 lbs za rok bylo 60,Z7 jsem měl a nic moc..Z mathewsu jsem měl Switchback a Sw.. XT - super,Drenalin - dobrej,ale praskala na něm ramena,Drenalin LD -- přesný ale pomalejší,Z7 - bez dorazu tětivy hlučný a celkově nestabilní,Conquest - super,ale malé let off a těžkej,Monster - těžký,těžko seřiditelný,nesdel mi,pak jsem měl pár Bowtechú..,dobrej byl Guardian,Hoyty byly takový jak bych to napsal ,..kovářský ,ale dělníci.Co se designu týče tak Mathews vede,ale nevím jestli kvalita odpovídá ceně.. :?:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Mam switch back a ten pred nim,a dxt,zatim me ani jeden z nich nezradil a mam je dost let,do lonska bouchaly obrazne receno denne.Jasne ze neodpovida,kdyz platis plno penez jen za samotnou znacku. Ale kdyz srovnas M s jakymkoliv jinym lukem,poznas jak sip opousti luk a tim pohodli strelby a presnost,ten sip se vznese,odplave,smooth bez toho aby ti to chtelo urvat pazouru a to je zaklad lovecky umisteny rany,to je Mathews......proud
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Jinak si dovolim tvrdit,ze kdyz M dobre postelujes,je to nejtissi luk vubec,a to se budu klidne hadat:-).To je milenka,hudebni nastroj,kdyz se ti povede ho dobre naladit,hraje jako celej orchestr!Chce to trpelivost a spoustu casu,bezvadny komponenty,jinak z nej bude kopyto, jako jsou ostatni uz z vyroby:-)......proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

To se nehadej..,protože jsi nestrílel z Freda Beara Carnage.Měl jsem ho rok na 3D a DXT na lov.Fakticky ty nový Beary jsou super klidný a tichý.Anarchy už tak tichý není...,Atack je taky tichounký.Střílím celkem dost,a kámošovi co Beary prodává,tak mu dělám na nich servis.Do modelu Atack to byli sračky..,ta vyšší řada je v součastnosti na super úrovni,ale moc se mi nelíbí..
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Mimochodem,videl jsem na YT lov prasat ze slovenska,ten lovec neumel ten luk drzet,i kdyz trefil, ale to sele mu relativne dlouho zhasinalo,nelibilo se mi to,vypadalo to,ze se to zvire trapi :-(...........proud
Naposledy upravil(a) proud dne úte 13.11.2012, 21:48, celkem upraveno 1 x.
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

No je mozny ze budou lepsi luky:-),ja vychazim z tech co mi prosly rukama nebo jsem byl u toho,kdyz se z nich strilelo,bylo jich spousta,na chate u Pepy se vystridalo spoustu lovcu lukama,a bear ani jedinej,tak proc ne,z toho co jsem poznal se ukazal M vzdycky jako nej,takze priznavam,jsem zaujatej:-)..........proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Byl jsem taky zaujatý.. :D Ale každý výrobce má nějaký model ,který je lepší... Měl jsem i TNT Archery,nebo se taky jmenuje Revolution Bow.Luk na lov parádní..,ale pomalý a seřizování nátahu na prd.Od 26" je to jak guma z trenek.Hodně rychlý a přesný luk byl taky HCA Speed pro X10,vážil 3,5 lbs a lítal mi 330 fps při 29".Je ovšem pravdou,že luk musí sednout..,jak ženská..,žádné kompromisy :D
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Spatnej primer Maty,baba a sednout?? A ve vsem??? Tssss,utopisto:-))))))))))))))))).........proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Já to myslel jen po technické stránce..,né po intelektuální... :D Jako boty ,ty ti taky musí sednout..,ale chce to jednou za čas koupit nové..,až přestanou plnit funkci :wink:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Jooooo,tak boty beru absolutne bez vyhrad,to sedi:-)))))))))............proud
Odpovědět