Lov kladkáčem
Re: Lov kladkáčem
Taky bych mel docela zajem,do sbirky:-))))),ono jde o to,ze s tim muzes bez problemu cestovat s lukem,me napadlo.....proud
Co vím,tak jsou tam dost kruté podmínky při střelbě.Musíš trefit do 25 m srdce o průměru 10 cm..,jak mineš,tak to opakuješ znova za 14 dní...No a cest do Rakouska..,to taky není zrovna kousek,pokud nejsi z Jižní Morvy.
Tohle bych rád vyzkoušel..,jen ty ceny nějak rostou nahoru... http://mathewsinc.com/product/creed/#specs
To je realny
, jak nestrilis na 30 metru do tenisaku,tak to jen solichas,kdyz je to na terc
,nejdriv se na ten creed zeptej lovcu,protoze moje posledni informace od profiku co prodavaj a zbrojej luky byla ze posledni opravdu dobrej luk byl DXT,ale poptam se kluku,kamos ma ten co byl pred timhle,tusim Z7? a je spokojenej.Na kazdej pad bych u luku pro lov primarne,nesel do agresivnich dual cams,mam jeste i bow tech alegiance,silnej luk,ma slehu,ale proste je na lov "tvrdej" .Mathews a jeho solo cam je proste nej,vsak mam vsechny jeho 3 "vlajkovy lode"......proud

Ono je to s Matthewsovejma lukama asi tak,ze kazdej luk je dobrej,kdyz si na nej zvyknes..............dokud si nezastrilis s Mathewsem,pak jdes a koupis si ho:-)))))))))))))).Tak to bylo se mnou a vlastne se vsema co znam a strilej ho:-).A vubec,ale vubec to neni o rychlosti sipu,je spousta rychlejsich luku a i on sam ma mnohem rychlejsi modely........proud
Naposledy upravil(a) proud dne úte 13.11.2012, 21:22, celkem upraveno 1 x.

Mam switch back a ten pred nim,a dxt,zatim me ani jeden z nich nezradil a mam je dost let,do lonska bouchaly obrazne receno denne.Jasne ze neodpovida,kdyz platis plno penez jen za samotnou znacku. Ale kdyz srovnas M s jakymkoliv jinym lukem,poznas jak sip opousti luk a tim pohodli strelby a presnost,ten sip se vznese,odplave,smooth bez toho aby ti to chtelo urvat pazouru a to je zaklad lovecky umisteny rany,to je Mathews......proud
Jinak si dovolim tvrdit,ze kdyz M dobre postelujes,je to nejtissi luk vubec,a to se budu klidne hadat:-).To je milenka,hudebni nastroj,kdyz se ti povede ho dobre naladit,hraje jako celej orchestr!Chce to trpelivost a spoustu casu,bezvadny komponenty,jinak z nej bude kopyto, jako jsou ostatni uz z vyroby:-)......proud
To se nehadej..,protože jsi nestrílel z Freda Beara Carnage.Měl jsem ho rok na 3D a DXT na lov.Fakticky ty nový Beary jsou super klidný a tichý.Anarchy už tak tichý není...,Atack je taky tichounký.Střílím celkem dost,a kámošovi co Beary prodává,tak mu dělám na nich servis.Do modelu Atack to byli sračky..,ta vyšší řada je v součastnosti na super úrovni,ale moc se mi nelíbí..
Mimochodem,videl jsem na YT lov prasat ze slovenska,ten lovec neumel ten luk drzet,i kdyz trefil, ale to sele mu relativne dlouho zhasinalo,nelibilo se mi to,vypadalo to,ze se to zvire trapi
...........proud

Naposledy upravil(a) proud dne úte 13.11.2012, 21:48, celkem upraveno 1 x.
No je mozny ze budou lepsi luky:-),ja vychazim z tech co mi prosly rukama nebo jsem byl u toho,kdyz se z nich strilelo,bylo jich spousta,na chate u Pepy se vystridalo spoustu lovcu lukama,a bear ani jedinej,tak proc ne,z toho co jsem poznal se ukazal M vzdycky jako nej,takze priznavam,jsem zaujatej:-)..........proud
Byl jsem taky zaujatý..
Ale každý výrobce má nějaký model ,který je lepší... Měl jsem i TNT Archery,nebo se taky jmenuje Revolution Bow.Luk na lov parádní..,ale pomalý a seřizování nátahu na prd.Od 26" je to jak guma z trenek.Hodně rychlý a přesný luk byl taky HCA Speed pro X10,vážil 3,5 lbs a lítal mi 330 fps při 29".Je ovšem pravdou,že luk musí sednout..,jak ženská..,žádné kompromisy 

Spatnej primer Maty,baba a sednout?? A ve vsem??? Tssss,utopisto:-))))))))))))))))).........proud
Já to myslel jen po technické stránce..,né po intelektuální...
Jako boty ,ty ti taky musí sednout..,ale chce to jednou za čas koupit nové..,až přestanou plnit funkci 

Jooooo,tak boty beru absolutne bez vyhrad,to sedi:-)))))))))............proud