Stránka 4 z 4
					
				Re: Pruhovaný kamarád
				Napsal: úte 13.10.2015, 13:10
				od Bord
				Dělám ho taky ve vodní lázni jediná nevýhoda a to dost podstatná trvá to hodně dlouho.
			 
			
					
				Re: Pruhovaný kamarád
				Napsal: pát 22.7.2016, 14:40
				od divvoska42
				do ceho se naklada jezevec?
			 
			
					
				Re: Pruhovaný kamarád
				Napsal: pát 26.8.2016, 19:19
				od sided
				Do koření a červeného vína.
			 
			
					
				Re: Pruhovaný kamarád
				Napsal: pát 26.8.2016, 19:23
				od sided
				Bord: sice to trvá dýl ale u jezevce je to nutnost.  Jezevčí sádlo je ceněné pro přírodní corticoidy které se při klasickém škvaření teplem zničí.
			 
			
					
				Re: Pruhovaný kamarád
				Napsal: pát 26.8.2016, 20:10
				od jdodo
				Sádlo z jezevce dělám v horkovzdušné troubě v hlubokém litinovém pekáči napřed podleju vodou která se potom vypaří a nic nemusím hlídat.Termostat dávám na 170.Jde to samozřejmě i u vepřového.Když jsem pekl jezevce postupoval jsem podobně jako kolega LOTR ale k zelenině při pečení přidávám najemno nakrájený suchý salám nejlépe herkules a slaninu.Chytne to potom  dobrou vůni a šmak.Takto se dá upéct i kozí maso.