Výběr kulovnice

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
rimar77
Zkušený diskutér

Re: Výběr kulovnice

Příspěvek od rimar77 »

Kodiak tak za prvé reagoval jsem na Petra 1970 za druhé svoje sny si plním sám za svoje peníze nikoliv za cizí. Toto vlákno je obecně nastavené aby se zde dalo normálně diskutovat a sdělovat si navzájem svoje názory a poznatky
Kodiak1
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Kodiak1 »

Rimar77: Znáš to o té potrefené huse? To se v tom tak vidíš?

Ono to s tím plněním snů bylo myšleno obrazně - chyba byla asi ve výkladu, možná že jsem to měl zdůraznit, aby nedošlo k mýlce. Za což se omlouvám vám všem, kteří se cítíte mým komentářem dotčeni.

Ps.: Další se bude hodit směřovat na SZ, abychom neplnili vlákno oním gulášem.
Durell
Zkušený diskutér

Příspěvek od Durell »

Jeden sníček som teraz dával do prestavieb , kurňa a tiež za svoje . :cry: :cry: :cry: :D
SAUER 202- 9,3x62, Swarovski z6i 2-12x50, Blaser R8 PS 6,5x284 Norma , Zeiss VICTORY V8 1.8–14x50, CZ 550 - 6,5x284 Norma Nightforce SHV 5-20x56, Sig-sauer 2022 spc 9mm Luger, zeiss conquest hd 8 x 42,Leica Rangemaster - 1600 B CRF
B.B Art
Častý návštěvník

Příspěvek od B.B Art »

Chlapi nehádejte se, stejně si to udělám podle sebe. :mrgreen:
Dost jste mi pomohli, hlavně s optikou.Až to budu mít doma dám vědět a fotky. Budete moct v klidu závidět :lol: (sradna) Teda pokud nemá někdo doma Heym keiler stutzen tuze pěkná flinta. Aber es ist zu toer für mich :cry:
6.5x68 vom Hofe
7x57 Zetka
Malý jest jen ten kdo malé cíle má. :-)
Bavorský barvář .
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

BBArt nikdo se nehádá a že vybíráš podle sebe no však to tak má být ty s tím budeš lovit a chodit ven takže ty si to musíš vybrat a líbí se mi že k tomu přistupuješ a nešetříš na tom, kvalita je pak při lovu prostě znát :-) fotky určitě dodej no jd eti jen popřát aby ses toho brzy dočkal a nemusel na to čekat měsíce což je dneska bohužel občas smutná realita :(

kodiak necítím se býti husou a kdyby sis pořádně přečetl příspěvky co se tu napsali tak bys podobný nesmysl cos napsal tady nedal a řešit s tebou něco dalšího přes SZ nemám zapotřebí jak říkám je to vlákno kde se normálně diskutuje a příspěvky či diskuze se prolínají
Naposledy upravil(a) rimar77 dne čtv 20.11.2014, 14:06, celkem upraveno 1 x.
Kodiak1
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Kodiak1 »

Rimar77: SZ jsem Ti nabídl proto, aby ses nemusel krotit ve výrazech, ale jak je patrno z tvého posledního příspěvku adresovaného mé osobě, je ti to úplně jedno a klidně to napíšeš sem. Docela bych ocenil, kdybys používal míň urážlivý slovník. I já se o to tvým směrem snažím!
Kodiak1
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Kodiak1 »

B.B Art - Máš na mysli Heym SR30 stutzen?
Kolega ze sdružení ho má v .270Win a krom toho, že to je opravdu hezky vyrobená flinta, tak to jinak žádný šlágr není. Ale na repre je to gut :D . Jiná přidaná hodnota, která by vysvětlila cenu, tam patrná není. No darovanému koni na zuby nehleď a navíc, když to mělo být jako překvapení od babičky, tak musí být každý spokojený.
Rogam
Zkušený diskutér

Příspěvek od Rogam »

sakra, to se babička teda vytáhla :D
Kodiak1
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Kodiak1 »

A to nedostal jenom holou flintu 8) . Původně si myslel, že pořídí Tikku a na to Meoptu, ale bábi ho předběhla. A teď má strach s tím někde prolízt křoví, když se domákl, co to stálo :cry: .
Rogam
Zkušený diskutér

Příspěvek od Rogam »

chápu, ale na to jeden nesmí myslet, toto jsem si už v hlavě "srovnal" dávno
BwanaHunter
Zkušený diskutér

Příspěvek od BwanaHunter »

Rogam> jj, auto, flinta, vybava a obleceni do lesa jsou na to, aby slouzily ony me, ne opacne. To neznamena, ze clovek ma byt prase...

Petr1970> naprosto respektuji ze tobe vyhovuje mit jednu flintu, a nemuset premyslet, ale neplati to univerzalne. Mam vicero kulovych zbrani ruzne konstrukce. Ma to ruzne napinacky, pojistky... Nikdy mi to problemy nedelalo, a stridam to bezne, jinou flintu na prochazku se psem a letni soulacku, na nocni cekanou na prasata, na jelena v riji, na nahanku, do hor, do cizich krajin, jinou razi na tetreva nebo krocana, jinou na velkou zver. Je to asi o zvyku, tech systemu neni zase tolik, a extremum se je lepsi vyhnout. Samozrejme kazda ma svoji optiku na vlastni montazi.
Naposledy upravil(a) BwanaHunter dne čtv 20.11.2014, 22:20, celkem upraveno 1 x.
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Rogam
Zkušený diskutér

Příspěvek od Rogam »

To BwanaHunter

souhlas, jen Ti v tom výčtu vypadla "manželka" :lol: :wink:

To Petr1970

jde o zvyk mám taky víc, než jednu zbraň a nikdy jsem s tím neměl problém, a jak píše rimar77 už jen kvůli tomu, že můžeš mít na zbrani poruchu
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Rogam přesně já si taky říkám ženy sbírají kabelky a boty tak hold my musíme sbírat flinty optiku a nože :-))
rozhodně chci mít možnost vybrat si zbraň podle situace a mít rezervu :-) a plnej trezor se mi prostě líbí :lol:
Ondra
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Ondra »

nakonec stojíš před problmem
- každý bude jiná flinta (jinej systém, jiná pojistka)
- kupovat všude otpiku nebo přendavat (a řešit upevnění, nastřelení..)

Tyhle 2 problémy může docela hezky vyřešit puška s vyměnitelným laufem: jedna zbraň (systém) a X ráží.
Mauser M03 Basic /.30-06Sprg./; Zeiss Victory Varipoint 2.5-10x50 T* ASV
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Ondra nedělá mi to problém ty různé zbraně, ráže a optiky střídat k čemu ti bude 6 laufů ve skříni když se zlomí úderník, porouchá montáž a nebo optika??
argument jedné zbraně je podle mne dávno překonanej stačí ti když si s každou tou zbraní co používám zajdu občas na střelnici a máš je v ruce bez nejmenších problémů
Odpovědět