Konečně pořádná diskuse..,zdravím Sitku..

Tys byl přeci Hoyťák..,až na ten Mathews Apex..,co jsi chvilku měl..
Celkem dlouho jsem s lukama experimentoval..,teda asi ještě experimentuju..,ale nejlepší luky co jsem měl, byl Mathews Switchback,DXT,Drenalin,Drenalin LD..,Z7 nic moc,u Monstra jsem byl rád že jsem se ho zbavil

Z Mathewsu bych si chtěl pořídit Jewela v 60lbs a 29",né růžový

Je to luk pro ženské ,ale kdo má nátah do 29",tak bude super i pro chlapy.
Sitka má ruce jak polskej zloděj..

,takže pro něj Z9.
Pak jsem měl Hoyty,Bowtechy,PSE,HCA,Beary,Parker,TNT,EliteArchery..,a celkem zodpovědně mohu říci,že přesnost střelby není až tak o luku,jako o střelci,seřízení a vybavení ...!!
Myslím že i ortodoksní Proud by byl mile překvapen,když by si vystřelil z Bear Carnage,nebo Atacku.Anarchy je taky super,alu už to není ono.Ty nové luky mě celkem nemile překvapily svojí váhou,mají 4 lbs.
Jinak vybavené luky se prodávají pouze u nižších tříd a o seřízení bych se raději ani nebavil..,protože má dvouletá dcera by jej seštelovala mnohem líp..,než jak to udělají Mexikáni ve fabrice
Další věc..,hodně mých známých si kupovalo luk v USA a bohužel v žádném obchodě na ně nečekaly seřízené luky na vyzkoušení.
Tady bych doporučil dojet na nějaké 3D závody a domluvit se s klukama a luk si vyzkoušet..,bohužel délka nátahu a síla mohou být značným problémem.
Proto všem kdo si kupují první luk doporučuji takový,který má měnitelnou délku nátahu a max 60 lbs.Na lov je takový luk naprosto dostačující..,kladkovým lukem se dá lovit od 40 lbs!!