Lov kladkáčem

Kuše, luky, praky a jiné
Odpovědět
proud
Pravidelný diskutér

Re: Lov kladkáčem

Příspěvek od proud »

Divil bych se,ze chyby nedelam,ale strili mi to dobre,10cmx10cm na 90m si od tebe ale rad necham ukazat ;-),kdybys napsal na 40 metru tenisak,to bych zbastil v pohode :-)....proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

To se teda těším na 3D,protože když budeš do 40 m trefovat tenisáky,tak každý závod vyhraješ..,teda jestli budeš mít i stejně dobrej odhad :wink:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

To si nemyslim,chybi mi trenink a 3D jsem nikdy nestrilel,ale jednou se zacit musi ;-),nechame se prekvapit .......proud
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Na kolik se strili 3D?........proud
wolverin
Nový návštěvník

Příspěvek od wolverin »

Kladkáčem a kuší se 3d střílí na 50 yardů,tradičníma lukama na 30 yardů.Střílí se na neznámou vzdálenost,skoro za každýho počasí,v různejch terénních úhlech a za měnících se světelných podmínek.Je to docela náročný na odhad vzdáleností.Fitaři se na 3déčku většinou moc nechytaj.Jestli máš proude čas a dobrý podmínky na trénink tak se na 3déčko přihlaš.Já myslimže Karla stejně nepřestřílíš.
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

takze pres 45,7 metru,cirka, a nesmis merit,hmm :-).....podminky nemam a uz pres rok(co jsem doma) nemuzu poradne trenovat,ale neco vymyslim :-),nevadi,nejsem rvavej ve sportu a zabave, a uspech preju:-))))),o tom to neni,ale poznat lidi a zastrilet si neni spatny,o tom je to vic:-).....proud
wolverin
Nový návštěvník

Příspěvek od wolverin »

Ale jo jasně ,je to hlavně zábava a dobře strávenej čas s partou vesměs pohodářů,co jsou naladěný na stejnou vlnu.Bude se ti to líbit........obzvlášt když si stoupneš na bednu a ostatní ti zatleskaj :D :D :D
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Kdyz se zadari,stoupnu,kdyz ne,rad zatleskam druhejm :-).......proud
wolverin
Nový návštěvník

Příspěvek od wolverin »

Jo a bud si jistej že se budeš snažit sakra dobře trefit aspon figuru,protože takovej jezevec nebo liška v šerosvitu lesa se skalnatým pozadím na plnou vzdálenost -to je fakt lahůdka.Když mineš ,tak máš ze třicetipalcovýho šípu propisovačku jen to pleskne :lol:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Odkud to jen znam? ;-) .....:-))))))))))))))...........proud
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Chodivali jsme na skunky,myvaly,kraliky a veverky :-).......proud
wolverin
Nový návštěvník

Příspěvek od wolverin »

Tak to je bezva,to máš moc dobrou průpravu.Doufám že jsem tě moc nevyděsil,na ty velký vzdálenosti se většinou stavěj větší figury-prase,jelen,karibu,medvěd.....ale neni to pravidlo a ve volným terénu kde nejsou stromy se dá vzdálenost snadno prohádat.V lese je to díky stromům trochu lehčí ale i ty figuríny trošku klamou rozdílnou velikostí,umístěním nebo nakloněním,však uvidíš......
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Nevadi,je to o ten fun :-),stejne to bude mizerny,jsem zvyklej si strelit vzdalenost nez strilim,odhad bude mizernej:-)))),jinak se ti jevi 50 metru v lese a uplne jinak na louce:-),navic pod uhlama musis pridavat,ubirat,je to o praxi........proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

To Wolverin:

Jo tak ty jsi už na 3D byl.. :roll: ,takový Adršpach nebo Sedmihorky prověří střelce :wink:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Nebyl prave,nikdy,my trenovavali na kostky,tenisaky.........a do zivyho..........3D jen na obrazku,ale strilelo se ze zeme i s posedu :-),jo,i kaceny na rece :-),a ryby.......proud

aha,to nebylo pro me :-)
Odpovědět