Kulové střelivo zn. GECO
Re: Kulové střelivo zn. GECO
To vyzerá skôr na problém s bicím mechanizmom než so strelivom.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
Tohle mě nenapadlo, byť jsem to tady o pár příspěvků výše četl. Nic jednoduššího není,než rozebrat závěr a pročistit ho. Protože když jsem si zbraň zběžně prohlížel, tu a tam nějaká špona na ní je, tak co by nemohla být někde uvnitř a přidřít to. Jen pro info, kulovnice je AE Precision-tak když by měl někdo ke zbrani nějaké poznatky, budu rád. Děkuji.
No já v 6.5x55 z poslední krabičky co šla do papíru, tak polovina selhače, některé na podruhé, některé na potřetí, a některé vůbec. Stříleno ze 2 flint tak chyba bicího mechanismu asi vyloučena. Teď ze stejné flinty střílím už čtvrtou krabičku Lapua a ani jeden selhač. Myslím že kvalita zápalek u Geca je v poslední době hodně pochybná, jinak střela Geco plus je za mě velice povedená.
Právě jsem doteď tohle vůbec neznal. V další kulovnici, co mám (Mauser M12, .30-06), jsem vystřílel X krabiček Lapua Mega a za to množství ani jednou selhání. Takže jsem teď na to koukal jako jojomiroš píše: ↑ned 24.8.2025, 9:25No já v 6.5x55 z poslední krabičky co šla do papíru, tak polovina selhače, některé na podruhé, některé na potřetí, a některé vůbec. Stříleno ze 2 flint tak chyba bicího mechanismu asi vyloučena. Teď ze stejné flinty střílím už čtvrtou krabičku Lapua a ani jeden selhač. Myslím že kvalita zápalek u Geca je v poslední době hodně pochybná, jinak střela Geco plus je za mě velice povedená.