Svým způsobem máš ve svém příspěvku pravdu. V případě, že tradice budeme nedodržovat ( odmítat) jako celek.
Při zavedení nového výrazu, nahrazení starého a pod. si myslím, že myslivecká mluva nikterak neutrpí. Jsme velice ochotni tyto nové výrazy přijímat u loveckých zbraní, dnes se asi těžko budu s někým bavit jaký má moje kulovnice zákrut či zátoč. Co je na zbraní ukazovák bude vědět asi málokdo. Kombinovaná zbraň - kulobrokovnice, kulová kozlice-kozlicový dvoják.
V zoologii taky máme psíka mývalovitého, ne mývalovce kuního a za 10 let to klidně může být liškošakal sibiřský. Pro komisaře u zkoušek na poznávačce výraz myšilov zřejmě nebude dostačující. Zvěř máme dnes škodnou nebo dravou. Na poslední leči pak mysliveckého hospodáře u soudu odsoudíme za prohřešek proti myslivecké mluvě či zákonu o myslivosti.
Zanikla zavedením těchto výrazu myslivecká mluva či tradice.
Výraz "bourání zvěřiny" jako fatální prohřešek proti myslivecké mluvě, protože ho nemám spojený pouze s profesí řezníka. Je to výraz běžně používaný veterinární správou a autoři článku či publikací o "hygieně zvěřiny" ho požívají také. Podotýkám, že se jedná o články určené nám myslivcům. Většina těch autorů jsou myslivci.
Samozřejmě, protože jsem typ zvídavý, soutěživý, sebekritický

Výraz rušit úlovek jsem našel pouze u Motla. Autoři jako Hromas, Javůrek, Rakušan či Vach úlovek rozrušují. Tak, který je ten správný.