Co s sebou berete na lov?
Tikka T3 hunter LH + Meopta ZD 3-12x50 Mildot,v zasobniku 3x Norma Vulkan 308 win,na opasku dalsich deset,na pazbe nekolik FMJ pro strycka prihodu,Glock 19 a nahradni suple,svitilna Ledwave Z2/DUO,Victorinox Outrider,Gerber Kiowa,Gerber suspension,nomexove strelecke rukavice,Fomei 10x50 ZCP,plomba + pruvodni listek,prupiska,doklady vse v uzaviratelnem pytliku proti vlhkosti,pytel na pravo,v modrem obdelniku prvni pomoc (zaviraci spendlik,rukavice,obvaz naplasti,rouska atd.).americke vojenske pončo,a dve deky nekdy jednu a termoska s cajem.
u firmy proarms. www.proarms.cz
a vybirat zde http://www.butler-creek.com/
je superni nesmeka se je tam fest neoprenu.ale je to celkem palka 700-800 kč.
a vybirat zde http://www.butler-creek.com/
je superni nesmeka se je tam fest neoprenu.ale je to celkem palka 700-800 kč.
Po přečtení některých příspěvků jsem nevěřil, že jsem na loveckém fóru. Myslím to střílení srnčí zvěře na 400m a to že si někdo bere s sebou větroměr nebo dálkoměr. Ikdyž ten dálkoměr bych ještě docela pochopil. Myslivecká vzdálenost pro odstřel spárkaté je 100m a myslím, že i to je hodně vhledem k přečtení zvěře.
Já s sebou nosím na čekanou kulobrok, asi 5ks kulových nábojů a 5ks brokových. Dalekohled Bresser Jagd 8x56, nůž, provaz, baterky dvě. Jeden Maglite policejní v batohu a malou diodovou do kapsy. Dále v batohu nosím hadru na vytření zveře od barvy, igelitku na právo, podložku na sezení a chirurgické rukavice. Také nějaké to pití a něco na zub. Samozřejmě veškeré doklady od povolenky počínaje až po plombu, průvodní lístek zvěře a odznak a průkaz myslivecké stráže. Také mapku honitby,telefon, prážky proti alergii, zrcátko, polystyren, pořípadě srnčí vábničku a podle toho kam se zrovna vydám, tak také krmení do batohu. To by Možná mohlo být všechno.
Já s sebou nosím na čekanou kulobrok, asi 5ks kulových nábojů a 5ks brokových. Dalekohled Bresser Jagd 8x56, nůž, provaz, baterky dvě. Jeden Maglite policejní v batohu a malou diodovou do kapsy. Dále v batohu nosím hadru na vytření zveře od barvy, igelitku na právo, podložku na sezení a chirurgické rukavice. Také nějaké to pití a něco na zub. Samozřejmě veškeré doklady od povolenky počínaje až po plombu, průvodní lístek zvěře a odznak a průkaz myslivecké stráže. Také mapku honitby,telefon, prážky proti alergii, zrcátko, polystyren, pořípadě srnčí vábničku a podle toho kam se zrovna vydám, tak také krmení do batohu. To by Možná mohlo být všechno.
ZH304 7x57R/12+Meopta Artemis 3-12x56 č.bod, Iž 27EM-1C Sporting, ZKM456+kopie Leupold M3 3.5-10x40,ZP 16/16, Lovu zdar!
CO Možná nejmíň..
jelikož chodím pě?ky 5-15 KM, tak samo sebou co nejméně. Papíry + flinta (na ní puškohled) a co s tím nepřečtu tak nepřečtu, hlavu si z toho nedělám....třeba jindy. No a pokud nezapomenu, tak nůž a 1-5 nábojů:-) a (mobil=PDA=GPS) ten používám jako baterku. Jo a málem bych zapoměl, kvůli horlivcům čelovku(blik blik blik). Doufám, že si někdo nemyslí, že čuník si zaběh do obchodu pro čelovku.....
tak docela jsem se zasmál tahat do lesa takový balík, tak stále nosím krosnu...
to máte honitby bez kopců a horš...samé roviny, nebo jezdíte až k posedu autem?
teda bez urážky ...
to aby jsi s sebou nosil ještě jedny hadry na převlečení, páč až dozrazí? na místo musíš být spocený jako myš
já nosím jen základní věci jako kulobrok,5ks naboje, nůž, doklady+plombu, chirurg.rukavice, mobil, čelovku..... ale hlavně psa!!!
teda bez urážky ...
to aby jsi s sebou nosil ještě jedny hadry na převlečení, páč až dozrazí? na místo musíš být spocený jako myš
já nosím jen základní věci jako kulobrok,5ks naboje, nůž, doklady+plombu, chirurg.rukavice, mobil, čelovku..... ale hlavně psa!!!
Drsnosrstý jezevčík
CZUB 16/7x65R
Meostar 3-12x56 RD
CZUB 16/7x65R
Meostar 3-12x56 RD
teda fenuhipster píše:tak docela jsem se zasmál tahat do lesa takový balík, tak stále nosím krosnu...
teda bez urážky ...
Drsnosrstý jezevčík
CZUB 16/7x65R
Meostar 3-12x56 RD
CZUB 16/7x65R
Meostar 3-12x56 RD
-
- Pravidelný diskutér
Nevim co pyskujete.Je to tak akorat vsechno se vejde na opasek a do bundy jen si to musite umet pekne usporadat.A nachodim toho taky dost je to asi o fyzicce.krosnu ani nahradni obleceni netaham a v podhuri vojenskeho prostoru Libava je taky dost kopcu a auto nevlastnim
Nevim nevadi mi nosit veci ktere jsem rad ze je mam u sebe.Asi tak
Nevim nevadi mi nosit veci ktere jsem rad ze je mam u sebe.Asi tak