Zdravím, až bude ostřejší zima tak dej vědět, možná za rok, za dva nebo možná i letos kdo ví...ale 0°C a -4°C není pro mě zima. To se dá sedět i se zatepleným hubertusem, lepšíma kalhota a přehozenou dekou přes kolena i na otevřeným posedu (žebříku).
Od rudla v poseďáku jsem seděl 5 hodin v otevřeným posedu (žebříku), vítr, -20°C na otevřeným prostranství, kde mi vál vítr přímo kolmo. Měl jsem pod tím na sobě obyč. termoprádlo kdekoliv k dostání, zateplené kalhoty a lodenovou košili z petex.cz, mikinu od vietnamca, svetr z army výkupu + šálu, boty Labrador vysoký a kuklu taky z army shopu. V místě kolen jsem měl přehozenou tenkou deku, kterou s sebou nosím pořád. Po pěti hodinách jsem střelil lišáka a musím konstatovat že bych cca ještě necelou hodinu vydržel, už hodně bolel za...k a teprve jsem začal pociťovat menší chlad na nohy, ale každý to máme, pociťujeme a vydržíme tak nějak rozumně jinak.
Dnešní zima bohužel není co ty mrazy před 2-3 rukama. Kdo ví, jestli ještě nějaká vůbec bude

Lovu Michal.