Ještě jednou dík všem... Tu Gps tam mělo víc než polovinu psů.Slováci ji berou a vypadalo to,že to berou jako přínos.Párkrát se mi stalo,že v leči přišel rozhodčí a sledoval na ní pohyb psů.Já jsem ji měl na všechny disciplíny-jedna věc je,že čuba s ní jaksi líp poslouchá a druhá věc je ta,že jsem toho dělal dost na volno a já chvílema trnul jestli čuba poslechne,nebo vezme čáru.Třeba přivolání po výstřelu jsme dělali na horské louce.Když jsme tam přijížděli,tak od tam odbíhal rudl vysoké.Pustil jsem ji,poslal hledat-no než jsem stačil vystřelit a zatroubit,tak už je měla v nose a brala kurz už byla 100m ode mě.Jakým si zázrakem to otočila,přiběhla a lehla u nohy. V tu ranu jsem věděl,že mám dobře našlápnuto a chtělo se mi brečet.V leči jsem si byl jistej,ale poslušnost jsem bral jako nemožnej ůkol

nejsem OT, páč to byl návrh klubu slovenskýho kopova...
  nejsem OT, páč to byl návrh klubu slovenskýho kopova... 
 )
 )
 Díky jejich temperamentu a chuti lovit má člověk spoustu zážitků který by s jiným plemenem neměl
 Díky jejich temperamentu a chuti lovit má člověk spoustu zážitků který by s jiným plemenem neměl