Nakonec jsem to pokukování na Bear Anarchy nevydržel a koupil ho

A by toho nebylo málo, objevil se tu kámoš, že chce taky luk a že to musí bejt Motive 6 a protože anglicky moc nevládne, jestli bych mu to neobjednal a nedal dohromady. Já že jo .. a tak vymejšlím co a jak a ten luk se mi taky moc líbí - takový dělo .. a do toho příjde máma a exmanželka a začaly otravovat co prej mi mají koupit k narozeninám. Říkam, že nic, že narozeniny neslavím .. a ony furt, že je to jubileum a že to takhle nejde a začaly vymejšlet blbosti .. tak jim najednou říkám .. tak pokud mi něco fakt chcete koupit, tak tady ten luk (jako Motive 6) by byl dobrej dárek ... říkám to jako legraci, ale vony se toho chytly, že pokud bych to vážně chtěl, takže jako jo .. že mají radost, že bych měl já radost ... a tak přemýšlím, jestli bych měl radost kdyby mi tu vedle Anarchy stál taky Motive a došlo mi, že radost bych teda měl .. a tak bylo ujednáno

Takže jsem ty luky objednal hned 2x a teď čekám, až se zjeví pošťák s balíkem .. nebo teda spíš balíkama .. měl jsem trošku problém dát všechny ty krámy dohromady, protože jak začala sezóna (asi) tak spousta věcí sice jako je, ale nejsou na skladě, takže tady mají to ale nemají ono, támhle zase mají ono a nemají tamto .. atd .. ale to už je detail ...
takže asi tak ...

TW