Kasari> muzu si tuhle definici vypujcit?

Myslim, ze kolegum ve sdruzeni by "mooooc libila"
Jinak si muzem povidat, jen z letoska resp. "minule sezony" dva zazitky. Jedno byla klasicka praseci nahanka v reviru ve strednich Cechach. Stal jsem na stontu, ktery uz podle konfigurace terenu a orientace vypadal slibne, a jak mi pak potvrdil kamarad, ktery v tom sdruzeni strili, je to misto, kde byva kanonada. Vedle me nasp stontu stal deda, nad nami stran s polomem, ktery prubezne zpracovavali. Lec velka, stalo se nejakou dobu. Dedovi po chvili zacala byt zima, zacal se vrtet, podupavat, a pak si ke me prisel povidat! To uz jsem vedel, ze jsme tam marne, nicmene kdyz po chvili ve strani nad nami zacali hlasit psi, rikam mu - dedo, nekricte, muzou sem pribehnout prasata. A on na to, silne nahlas - copak by tu delaly, dyt se tu tezilo. Tak mu rikam - ne ted ut fakt neprijdou.....
Po leci jsem se od vedouciho honcu dozvedel, ze tam prasata samozrejme byla a velmi prekvapive nechtela jit ven

Nakonec se v tehle leci strelila 2 ale dost jich tam zustalo.
Dalsi byla nahanka v horach, primarne na vysokou. Na nastupu vedouci zduraznoval, jak je potreba se chovat, byt potichu a opatrny a na jakou dalku vysoka reaguje na jakekoliv zvuky a vyruseni (coz jsem se zajimavymi vysledky testoval nedavno v prezimovaci oburce na Sumave a opet se mi potvrdilo, jak opatrna tahle zver je i tam, kde je relativne pohyb lidi standardni).
Stoupnu na stont, zalezu ke stromu, opru flintu, ruce do kapes a snazim se s tim stromem splynout (pokud to jde s temi oranzovymi bezpecnostnimi prvky

) Najednou se zacnou neuveritelne kroutit slechy i me, to se mi snad zda. Kouknu se, soused chodi po ceste a telefonuje a to tak nahlas, ze i ja nahluchlo mu rozumim co rika. Tak kouknu na druheho souseda, ten taky chodi prostredkem cesty, jen netelefonuje. No, asi ani nemusim psat, jak to dopadlo....
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.