Fotky našich loveckých zbraní

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
vhool

Re: Fotky našich loveckých zbraní

Příspěvek od vhool »

:lol: koukam ze je to s mirnou obmenou vsude stejny ... ovsem jeden nas spolecny kolega zde z fora to dovedl k dokonalosti .... kupuje jen hnede flitny,ma jich moc a vzdy musi mit venku jen jednu,palk je vse v poradku.problem nastal kdyz poridil cernou flintu ... nastesti mezi tim zpracoval manzelku a byla mu dovolena "druha puska" .... genialni ne? :lol: :lol: :lol: ...jen ja mam smulu,ta moje to rozezna :(
lörinc
Zkušený diskutér

Příspěvek od lörinc »

:lol: :lol: je to stejnyyy :D . U me taky. Ted resim malorazku. Mam pujcenou od souseda a chci koupit. Takze asi budu mit porad pujcenou sousedovu :P . Jo kdyby jste o nejake vedeli dejte vedet. Bazary jsou vybrakovane :wink: .
To Vhool: nesmis tu tvoji vsechno ucit :roll: :roll:
Sauer 101, .30-06, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
vhool

Příspěvek od vhool »

:lol: :lol: :lol: chyby z mladi .... a po dvaceti letech se uz uci sama :lol:
vhool

Příspěvek od vhool »

dej pokoj,tahle metoda nefunguje,mam dve a prd platny ....spis horsi :lol:
lörinc
Zkušený diskutér

Příspěvek od lörinc »

...a taky deti chteji papat, flinta chce papat, manzelka sem tam taky..... :D . Jo aby to bylo trochu k tematu, gratuluju Edovi k flinte, pekna..... je fakt ze toto by uz i ma zena poznala ze je to jina flinta....
Sauer 101, .30-06, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
kabát
Zkušený diskutér

Příspěvek od kabát »

To je opravdová flinta, na nahánky paráda.
S tyma ženskýma je to fakt všude stejné, to máme za to , že jsme chtěli chytré baby.
Soused si vzal tu " druhou " a je všude za machra.
No jednooký mezi slepýma je králem.
VOK - HB - 223 Rem - 6,5 x 55 SE - 7 x 65 R - 308 Win - 9,3 x 74 R -
vhool

Příspěvek od vhool »

Edelweiss píše:A co teprve do lesa na špacír a nebo na večerní setkání s prasátky:-)))
mas na mysli tu flintu nebo tu "manzelku druhyho typu" ? :lol:
kasari
Moderátor

Příspěvek od kasari »

Na ty baby se dá taky něco vymyslet - já do lovu uvrtal mladýho a te´d už šetříme na 2 flinty, páč já " nutně " potřebuju ještě jednu a mladej přece s tou mojí nemůže střílet protože má jinou postavu... :lol: :lol:
Ulkomaalainen...
vhool

Příspěvek od vhool »

:lol: otazka je jak dlouho ti to bude fungovat 8)
kasari
Moderátor

Příspěvek od kasari »

No uvidíme, vypadá to, že malá na to přijde taky... Zatím jí stačí vzduchovka a teď už doma ohlašuju, že ta malorážka je vlastně pro ní :lol: :lol:
Ulkomaalainen...
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

kasari píše:Na ty baby se dá taky něco vymyslet - já do lovu uvrtal mladýho a te´d už šetříme na 2 flinty, páč já " nutně " potřebuju ještě jednu a mladej přece s tou mojí nemůže střílet protože má jinou postavu... :lol: :lol:
tak to se máš mému je teprve deset měsíců to asi na další flintu aby měl až bude dospělej neukecám :lol: maximálně na špuntovku a tu fakt nechci :lol: no co hold zase koupím časem něco tajně už mám i vyhlídnuto co bych nutně k životu potřeboval :lol: a propašuju to domu až bude žena pryč, do trezoru mi neleze a z trezoru jde flinta hned do futrálu a vyndavám až v revíru :D jediný štěstí je že se nevyzná v puškohledech příští tejden si jedu konečně pro cajzíčka :D
no tak mne teď napadlot - tak doufám že neleze sem na fórum to by bylo hnedle zle :lol:
Naposledy upravil(a) rimar77 dne sob 16.1.2010, 10:38, celkem upraveno 1 x.
dalas
Administrátor

Příspěvek od dalas »

Hoši, já mám všechno z bazaru, z druhé ruky, samá výhodná koupě za třetinovou cenu. Lžu jak politik a zatím to jde. Je pravda, že se ta má v tom moc nevyzná, flintě říká "pistolka". Když si ona koupí parfém, chytám se za srdce, ona má pocit viny a něco z mé strany je pak taky ochotna zkousnout. Kdyby věděla, kolik v tom mám naskládanejch jejich parfémů, tak mě zabije tupým nožem. Jen doufám, že tajně nechodí na tyto stránky.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

dalas jo přesně to mne napadlo s tím fórem to by asi ve spoustě rodin vypukla najednou dívčí válka :lol:
dalas
Administrátor

Příspěvek od dalas »

no co, baby by nás vyhodily, my by jsme si sehnali společnou honitbu se střelnicí, zařídily loveckou chatu s ubytováním a pak nevím, jak by nás dostávaly zpátky až jim začne třeba kapat kohoutek. :D
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
vhool

Příspěvek od vhool »

to dalas: je plno instalateru co nestrilej :lol: :lol: :lol:
Odpovědět