Nebo to kup na splátky.I když v dnešní době je lepší nikde nic nedlužit a za koníčky už vůbec ne.
Přeji šťastnou ruku a chladnou hlavu při výběru.
Příspěvek od Choochoo007 »
By se mi libilo tohle reseni i na Howefigi píše:CZ 550 oproti tomu při zajištění - zajišťuje úderník a vyřadí spoušť z činnosti - velmi spolehlivé a elegantní řešení, které by se mi na Ticce líbilo.
Zjištění spouště u Rem 700 ( a spousty jiných zbraní ) není to nejspolehlivější, to ta CZ má navrch.
figi
Osobne vidim kvalitu US zbrani podobne jako u optiky. Esteticky i kvalita zpracovani je v evrope si myslim lepsi. Savage jsem prohlizel za cca 40 a popravde by se mi libila cena tak 15-20. Rem 770 je nejlecinejsi Rem a myslim ze nebude mit daleko ke kvalite IZ. Snad neznam nic plastovejsiho a nedokazu si predstavit, ze by to byla moje jedina puska do duchodu.Mr. Fox píše:Já hledám kulovnici která se mnou půjde do důchodu a bude fungovat.
To píšeš o Harrington & Richardson ?Mr. Fox píše:Prodal jsem jich mraky a mají to i moji dobří známí a jsou spokojeni
Osobně jsem jich tak 15 nastřeloval a na 100m se nechá trefit zálepka ( ze stolice ) Je fakt že všichni měnily puškohled . Ten Bushnell co tam je je tak na střelnici 3-9x40
Jinak pušku je možno nejdřív vyskoušet na střelnici
todle mi odepsal prodejce když sem se ptal na kvalitu z pohledu prodejce... je mi jasný že kvalitnější zbraň bude porstě dražší asi nakonec počkám a budu ještě šetřit.