Prasatka...
Divočáci
Je to focené Panasonic DMC FZ-30. Na focení zvěře za zhoršených světelných podmínek to není, chtělo by to lepší fo»ák.
Včera fotil otec. První tři snímky fotil v poledne, další po 16hod a už je problém se světlem, proto to tak ,,?umí". Poslední snímek je focen bleskem. Interní blesk má dosah cca.5m a bohužel divočáci byli kousek dál. Na blesk nereagovali.
http://album.volny.cz/bbrit1/browse.php ... wse_page=0
S těmi selátky momentálně nevím co je. Jak byly svátky, tak jsem v práci nebyl a teď jsem je už neviděl.
Včera fotil otec. První tři snímky fotil v poledne, další po 16hod a už je problém se světlem, proto to tak ,,?umí". Poslední snímek je focen bleskem. Interní blesk má dosah cca.5m a bohužel divočáci byli kousek dál. Na blesk nereagovali.
S těmi selátky momentálně nevím co je. Jak byly svátky, tak jsem v práci nebyl a teď jsem je už neviděl.
to BBrit - fakt krása - díky. Jen markazíni v listopadu a takhle malí...
to bych tipnul na metání někdy v říjnu a "chrutí" někdy v červnu... to moc dobré není - z té bachyně není moc vidět, ale nevypadá zrovna na nějakou "u?lápnutou" lončačku

Mauser M03 9,3x62 Zeiss Diavari VM 3-12x56 osnova 40
CZ 537 .243 Win Swarovski Nova 3-12x56
ZKM 452-2E .22LR Zeiss Diatal 6x42
Iž-58 M 16/70
CZ 537 .243 Win Swarovski Nova 3-12x56
ZKM 452-2E .22LR Zeiss Diatal 6x42
Iž-58 M 16/70
Divočáci-dnes
Dneska (24.2.2009) focené. Jsou to Možná ty z listopadu.
-
- Věčnej rejpal ;-)
To jsou neskutečné fotky! Já jsem ještě neměl možnost za takového světla prasata v klidu tak dlouho pozorovat. Jsem celý nadšený, když jsem teď mohl prase v klidu pást aspoň na sněhu při měsíčku, takže jsem se dalekohledem 10x50 na těch 30 m mohl opravdu pěkně pokoukat. Jinak takové fotky chtějí opravdového myslivce, protože tento pohled u většiny ostatních zanechá fo»ák někde hodně hluboko v podvědomí a místo cvak cvak je bááááááááác.
Je?třě jednou, super pokoukání.
Je?třě jednou, super pokoukání.
Pěkný fotky, moc. Fotka pod č. 32 je zralá jako tapeta na počítač každýho správnýho myslivce. Program mi práskl, že je to foceno Canonem EOS 5D Mark II, což je dost kvalitní digitální zrcadlovka. Proto jsou ty fotky tak pěkné. Gratuluji.
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
Divočáci-dnes
Je to focené cca. na 15 až 35m. Na přibli?ovací linku mezi smrkovou mlazinu a bukový nárost celkem pravidelně sypem kyblík kukuřice. No a hlad je ,,sviňa"
Navíc tady nikdy nelovíme. Jestli věděli, že je někdo fotí, to nevím, ale zrcátko dost klape, takže to museli sly?et. Ano, je to focené Canonem EOS 5D Mark II s objektivem Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM, což už je jak píše Lotr dost kvalitní zrcadlovka a sklo. Tento vercajk
je doma teprve pár dní, člověk ještě trochu tápe ve funkcích, takže ty fotky hlavně na začátku nejsou uplně dobré. Jsou tmavé, protože byl nastaven automat, až pak asi 10 fotek je na manuál a to už je lepší.
Já lovím od konce června do cca.15 ledna a to celkem intenzivně
, takže teď nemám problém dělat jenom cvak:-)) V tuto dobu by měla mít zvěř už konečně klid a navíc v 50cm sněhu+, mi je to nějak proti srsti.

Navíc tady nikdy nelovíme. Jestli věděli, že je někdo fotí, to nevím, ale zrcátko dost klape, takže to museli sly?et. Ano, je to focené Canonem EOS 5D Mark II s objektivem Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM, což už je jak píše Lotr dost kvalitní zrcadlovka a sklo. Tento vercajk

Já lovím od konce června do cca.15 ledna a to celkem intenzivně

-
- Zkušený diskutér
inteligence cerne zvere - i kdyz cunikum trvalo od zaseti kukurice 14 dni,nez ji nasli, nyni se vraceji kazdou noc k "prostrene tabuli" - a jelikoz jsou chytra a zbytecne neplytvaji energii, jdou na to systematicky... vysledek po jejich hodovani vypada nasledovne

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame