No, občas taky nějakou hlaveň vyměním a vzhledem k tomu, že náboje si dělám sám od roku 1996, nábojová komora upravená pro lepší přesnost daným střelivem je mi sympatická, i když do ní nějaký standardní náboj nepůjde (mimochodem i třeba Blaser se kolem roku 2000 zhlédnul v úzkých komorách, do kterých se každý náboj nevejde

). Třeba 7x64 80°je mi velmi sympatický (byť osobně bych asi preferoval 7x57 AI 80°s "uživatelským" přechodovým kuželem + ověření zkušebnou dle praxe puškaře - např. národními "neCIPovými značkami apod.)
Takže by mi vůbec nevadilo se posunout směrem k sortimentu Petra Kuny.
Polotovar LW standard v nerezi pro loveckou pušku dokážu opatřit tak kolem 7-8 tis. Kč, "LW Select Match" s usazením do pouzdra závěru a tormentací v Německu u Rödale nebo podobného osvědčeného puškaře (přeprava spřáteleným obchodníkem) cca 650 € + kolem 2.000Kč a nějaký formální opruz, značková hlavňovina vysoké, ověřené kvality z USA (Krieger apod.) komplet s opracováním atd. něco nad 20 tis. Kč ... Snad bych to v tom Hradci pořídil finančně líp
(I když možná stejně dobře třeba i v ISB v Nivnici u Ing. Buráně, kde je kvalita hlavní ověřená i použitím v rozptyloměrech brněnské Prototypy ...)
Ale ta představa, že budu chtít o něčem jednat, nebo (nedejbože) něco reklamovat a narazím na někoho tak naježeného, jako občas byl Petr Kuna na tuzemských střeleckých fórech, nebo tak arogantního jako jeho "kamarád" o něco výš ... ta mě k tomuto domácímu výrobci nepřibližuje

(takže zaplaťpámbů za nějaké pozitivní zprávy, jako třeba od spokojeného uživatele Palkopal)
Mimochodem:
Kodiak1 píše:Jaký důvod bych měl mít k tomu, abych psal něco o použitých technologiích? nemyslím si, že by se pan Kuna a kdokoli jiný, kdo něco dělá za svoje na svém, chtěl dělit o to, co ho stálo spoustu peněz, úsilí a práce.
To myslíš vážně, že by kvalifikovanou informací pro střeleckou veřejnost Petr Kuna něco ze svých obtížně nalezených kvalit riskoval - dovolím si tvrdit, že by neriskoval vůbec nic - konkrétní technologie je o něčem jiném než tři odstavce na fóru (mimochodem - myslíš, že Tvůj poslední příspěvek Petru Kunovi - který je v tomto našem současném sporu naprosto nevinně - přiblíží nějakého zákazníka ...

)
Á, vidím, že mne Marcus tak trochu předběhl (a nakonec jako skoro vždy bude mít pravdu ten Lovec ...

)