To len ukazuje záujem CZ o lokálne trhy... aftermarket z vlastnej produkcie dokopy žiaden. Maximálne tak niečo "po známosti", ako za minulého režimu...
kupoval jsem dvě pružiny, na Rugera a CZ. vyšlo to vč. dopravy na celkem tuším 600,-
pořízeno přes ebay ale po tom co udělala koronavirová krize s leteckou dopravou a mé dvě upomínky na dodání (objednáno v březnu a přišlo minulý týden)..již uvádějí " Will ship to Czech Republic. Read item description or contact seller for shipping options." Přišlo to v obálce ve dvou malých ampulkách, + přiložen návod k instalaci.
Upřímně,kupuji 10 ks pružinek za cca 260 Kč. A nerezové. Stačí jen vědět jaké a objednat.
Ovšem nic proti Tvému počinu.
Jen jsem naposledy něco objednával z čajny,zachytili to celníci a hned to bylo o 100% dražší. Ne o clo,to je relativně málo , ale zastupování v celním řízení stálo od DHL nemálo peněz. A z Olomouce nepojedu řešit proclení do Práglu.
Je to k...a výpalný!!
když víš, tak víš. Já jsem nevěděl a objednal z až Austrálie možná jsem blbej, ale funguju napoprvé. Kdyby mi to někdo nabídnul za humnama, tak to koupím od něj
určitě je to laditelný, pokud má někdo elementární strojní znalost anebo se stačí obrátit na výrobce pružin, řekneš, že máš pružinu (drát, stoupání, průměr, délka...materál patentový nebo nerez) a že chceš sundat řekněme 30%....necháš vyrobit prototyp, vyzkoušíš a jseš nebo nejseš spokojený. Tohle jsem ale nechtěl absolvovat a koupil hotové řešení. Ovšem jsem ale nepočítal, že budu čekat 4měsíce
Do Comfygripu sme prezliekli dva Blasery R8. V porovnaní napríklad s GRS je to nebe a dudy. Úchop, rozmery pažby, prevedenie. Sám som bol príjemne prekvapený, mám v pláne objednať aj nejaký "blank" na kvér, ktorý u nich nie je v ponuke.