Příspěvek od Lukas.Dolezal »
 tak jsem se vydal k domovu.
 tak jsem se vydal k domovu.

) V sobotu jsme trávili den v činorodém ruchu i místní pivní slavnosti jsme navštívili. V neděli ráno se nám překvapivě nepodařilo opět vstát a tak jsme zustali doma a čekali na Tomfiho. bohužel se přiBlížil večer a mě nějaké povinosti nutili odjet do Prahy. Rád bych ale v příjemném prostředí ?amberecka ještě pár dní zůstal. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat wenovi za krásný víkend!
 ) V sobotu jsme trávili den v činorodém ruchu i místní pivní slavnosti jsme navštívili. V neděli ráno se nám překvapivě nepodařilo opět vstát a tak jsme zustali doma a čekali na Tomfiho. bohužel se přiBlížil večer a mě nějaké povinosti nutili odjet do Prahy. Rád bych ale v příjemném prostředí ?amberecka ještě pár dní zůstal. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat wenovi za krásný víkend!  a tak dále... )
   a tak dále... )  cca 70kg.
 cca 70kg. 

příště to zase musíme zopakovat, každopádně nemalej díl úspěchu patří Tobě, protože kdybys mě nevytáhnul, tak já už bych asi sám nešel, měl jsem toho plný zuby...
 příště to zase musíme zopakovat, každopádně nemalej díl úspěchu patří Tobě, protože kdybys mě nevytáhnul, tak já už bych asi sám nešel, měl jsem toho plný zuby...  

naskákali do auta a jeli pryč...posledni dobou to je u nas dost časty,videt auta tam kde neni cesta.a ještě horší sou motorky a čtyřkolky
 naskákali do auta a jeli pryč...posledni dobou to je u nas dost časty,videt auta tam kde neni cesta.a ještě horší sou motorky a čtyřkolky  
Příspěvek od Hans88Vagus »

Je to neco pres mesic co jsem naposled slovil prasatko, a od te doby jsem se na ne nejak nemohl dostat. Minuly tyden jsem prosedel kazdou noc u jedineho pole psenice siroko daleko, a stejne bez vysledku, jednou jsem je sice slysel v psence jak si pochutnavaji, ale ani jsem je nevidel. skoro kazdou noc jsem zmoknul, protoze jsem sedel na takovem posidku,  a kdyz uz neprselo, tak nad ranem prisla mlha, ze jsem nevidel zem pod posedem
   Je to neco pres mesic co jsem naposled slovil prasatko, a od te doby jsem se na ne nejak nemohl dostat. Minuly tyden jsem prosedel kazdou noc u jedineho pole psenice siroko daleko, a stejne bez vysledku, jednou jsem je sice slysel v psence jak si pochutnavaji, ale ani jsem je nevidel. skoro kazdou noc jsem zmoknul, protoze jsem sedel na takovem posidku,  a kdyz uz neprselo, tak nad ranem prisla mlha, ze jsem nevidel zem pod posedem  no v pondeli se vecer trochu vyjasnilo, a kdyz jsem v jedenact videl jak se mesic  vyloupl nad les, uz jsem se tise rozloucil s pritelkyni, ktrera tim zrovna nadsena nebyla, a pelasil jsem zas k psenici... Prvni co mi nepotesilo, ze behem cesty se k mesici zacal opet priblizovat velky cerny mrak,  ale jak rychle prisel tak i odesel. Druha vec bylo to ze jeden nas clen mel auto tam kam jsem smerovali ja, takze jsem byl nucen jit si sednou na jinou kazatelnu, ,ktera sice neni u psenky, ale na pristupove ceste k ni.  Uz pri ceste na kazetelnu tak jsem slysel jak se prasata postuchuji a smeruji ke me. rychle jsem potichu se usadil a netrvalo to ani 5 minita  uz jsem slysel jak susti koprivy a na posecene louce se objevilo prase. kratce odfouklo a zas zalezlo, nejak se jim ven nechtelo, furt jsem slysel jak si bachna povida se selaty ale ven ne a ne. No a o puj jedne padla od toho kolegy rana. Behem chvilky jsem v lesiku za sebou uslysel rachot a bylo mi jasny ze jsou to ty prasata do kterych pred chvilkou strilel a ze pujdou okolo me do lesa.  jen jsem se pripravil tak se na loucku vyvalil rudl tak 20 prasatek. Prvni byly tri velky, potom selata a na konec tak 7 - 10 loncaku, jednoho jsem z nich rychle vybral ale mesic byl zrovna za mraky, viditelnost nic moc, tak jsem asi posadill kriz moc nizko, no a tak jsem to zmackul. prasata zabehly do lesa, a pak uz jsem jen slysel jak se vzdaluji... Po telefonu s kolegou, ktery pry asi taky chybil jsem se za chvilku sesli hladat jeho prase. strilel na letosni sele, na nejakych 70 metru na strnisti. Hledali jsme a hledali, ale nic jsme nenasli, ani jeho ani moje, ani barvu,proste vubec nic
  no v pondeli se vecer trochu vyjasnilo, a kdyz jsem v jedenact videl jak se mesic  vyloupl nad les, uz jsem se tise rozloucil s pritelkyni, ktrera tim zrovna nadsena nebyla, a pelasil jsem zas k psenici... Prvni co mi nepotesilo, ze behem cesty se k mesici zacal opet priblizovat velky cerny mrak,  ale jak rychle prisel tak i odesel. Druha vec bylo to ze jeden nas clen mel auto tam kam jsem smerovali ja, takze jsem byl nucen jit si sednou na jinou kazatelnu, ,ktera sice neni u psenky, ale na pristupove ceste k ni.  Uz pri ceste na kazetelnu tak jsem slysel jak se prasata postuchuji a smeruji ke me. rychle jsem potichu se usadil a netrvalo to ani 5 minita  uz jsem slysel jak susti koprivy a na posecene louce se objevilo prase. kratce odfouklo a zas zalezlo, nejak se jim ven nechtelo, furt jsem slysel jak si bachna povida se selaty ale ven ne a ne. No a o puj jedne padla od toho kolegy rana. Behem chvilky jsem v lesiku za sebou uslysel rachot a bylo mi jasny ze jsou to ty prasata do kterych pred chvilkou strilel a ze pujdou okolo me do lesa.  jen jsem se pripravil tak se na loucku vyvalil rudl tak 20 prasatek. Prvni byly tri velky, potom selata a na konec tak 7 - 10 loncaku, jednoho jsem z nich rychle vybral ale mesic byl zrovna za mraky, viditelnost nic moc, tak jsem asi posadill kriz moc nizko, no a tak jsem to zmackul. prasata zabehly do lesa, a pak uz jsem jen slysel jak se vzdaluji... Po telefonu s kolegou, ktery pry asi taky chybil jsem se za chvilku sesli hladat jeho prase. strilel na letosni sele, na nejakych 70 metru na strnisti. Hledali jsme a hledali, ale nic jsme nenasli, ani jeho ani moje, ani barvu,proste vubec nic  tak jsem se pred druhou zas usadil na kazatelne a premyslel v cem udelali soudruzi chybu... No pred treti mi psal kamos, kde sedim a co se v noci delo, tak jsem se mu pochlubil jak jsme to zk.....li na a kdyz jsem polozil telefon, tak slysim susteni. koukam a v polehlych koprivach vidim stribrny hrbet, prase se pomalu sune po posecenym, ale je samotny a vetsi, no koukam na nej a v tom po jeho stopach jde druhy, trochu mensi, mesic je jak rybi oko, krasne je videt i strapec, tak uz nepremyslim, kriz ustaluji za pleckem a ticho prerusuje dalsi rana.  Jasne slysim uhoz kule, a prase zustava v ohni, nez ale prebiju tak se zvada a pomalu odchazi, chvilku ho slysim lamat, a pak uz je jak chrci a odkazuje.  koukam na hodinky a je 3-15. Tak si uz spokojene uzivam svitani a pred patou jdu na nastrel.  Ten sice nenachazim, ale v miste, kde vchazelo do krytu je uz dost barvy. Po 20 metrech nachazim zhasleho tak  50 kg loncaka. Vstrel ma tak 10 cm za pleci, vystrel na konci zeber, zasazeny jatra a zaludek.
 tak jsem se pred druhou zas usadil na kazatelne a premyslel v cem udelali soudruzi chybu... No pred treti mi psal kamos, kde sedim a co se v noci delo, tak jsem se mu pochlubil jak jsme to zk.....li na a kdyz jsem polozil telefon, tak slysim susteni. koukam a v polehlych koprivach vidim stribrny hrbet, prase se pomalu sune po posecenym, ale je samotny a vetsi, no koukam na nej a v tom po jeho stopach jde druhy, trochu mensi, mesic je jak rybi oko, krasne je videt i strapec, tak uz nepremyslim, kriz ustaluji za pleckem a ticho prerusuje dalsi rana.  Jasne slysim uhoz kule, a prase zustava v ohni, nez ale prebiju tak se zvada a pomalu odchazi, chvilku ho slysim lamat, a pak uz je jak chrci a odkazuje.  koukam na hodinky a je 3-15. Tak si uz spokojene uzivam svitani a pred patou jdu na nastrel.  Ten sice nenachazim, ale v miste, kde vchazelo do krytu je uz dost barvy. Po 20 metrech nachazim zhasleho tak  50 kg loncaka. Vstrel ma tak 10 cm za pleci, vystrel na konci zeber, zasazeny jatra a zaludek. 
  No vcera bylo 26.7, a vypada to ze toto datum je pro me nejak osudným. pred dvema roky jsem strelil prasatko v ovsu, loni loncacku v trikitali, a letos?? Rano jsem potkal dve lisky, ale na daleko, a potom o pul seste rano i prase, ale to byl takovy fofr, ze jsem to vazne nestihnul
 No vcera bylo 26.7, a vypada to ze toto datum je pro me nejak osudným. pred dvema roky jsem strelil prasatko v ovsu, loni loncacku v trikitali, a letos?? Rano jsem potkal dve lisky, ale na daleko, a potom o pul seste rano i prase, ale to byl takovy fofr, ze jsem to vazne nestihnul   
  No ale za dve minuty byly zpatky, tak jsem vybral to prvni co prislo, kriz ustalil tesne za pleckem a zmackl spoust. prasatko zustalo v ohni ale k memu prekvapeni na kraji kukurice odkazuje jeste jedno sele!!
  No ale za dve minuty byly zpatky, tak jsem vybral to prvni co prislo, kriz ustalil tesne za pleckem a zmackl spoust. prasatko zustalo v ohni ale k memu prekvapeni na kraji kukurice odkazuje jeste jedno sele!!