Je to peklo na trhu s brokovým střelivem, pokud nechceš S&B, máš problém. Ne že by nebyl problém i s vlašimským střelivem, ale přece jenom je to lepší.
Já si letos po testování udělal zásobu nábojů Fiocchi PL36 a to s brokem 2,7mm - hřivnáč, straka a 2,9mm - kachna, bažant. Na prvním tahu jsem s 2,9 vystřelil 4rány a měl tři kachny, takže není problém (choke 1/2). Povedlo se mi je sehnat za 5,8/ks a jediné co mi mrzí, že jsem jich nekoupil ještě víc. V mém Browningu B80 "chodí" báječně a kupodivu respektují i velikost zahrdlení, což nebývá samozřejmostí.
Mám jedinou výhodu, že používám právě takové nestandardní velikosti broků - 2,7; 2,9; 3,1; 3,3; a 3,9mm, musím přiznat, že s 3,5mm mám doma jen S&B červeno-černý.
U kamaráda mám zamluvenou ještě starou zásobu B&P F2 Classic s brokem 3,9mm, které mají ve většině brokovnic vysoké krytí. Ne, že bych je potřeboval (je to obrovský brok

), ale co kdyby je za těch 8,40/ks koupil někdo jinej že

.
Ohledně nabídky brokového střeliva už jsem měl několikrát silnou krizi a byl rozhodnut pro přebíjení i když se to nevyplatí, ale postavit si náboj jen pro sebe a používat stále stejný a s parametry jaké mi vyhovují. Naštěstí jsem vždy někde objevil zapomenutou bednu s mou oblíbenou značkou

, nevím kam bych další přebíjecí "serepetičky" dal.. Osobně spotřebuji 150 - 250 loveckých za sezonu a na jejich sehnání mám celý zbytek roku, takže to pořád nějak jde, ta bedna se vždy někde válí.
Mé původní uživatelské jméno je roman300...
CZ 550 9,3x62; ZG47 8x57JS; CZ550 300WM; BAR II 300WM;;12/70;12/76;45ACP;.38Spl