Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
-
- Zkušený diskutér
Re: Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
kasari: jooo, ted jsem si konecne vzpomnel na to jmeno: ano, byl to pan zemlicka... ja tam puvodne nechtel volat, ale nakonec jsem "podlehl" kamaradovi, at to jeste jednou zkusim 

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
No to se s kritikou rád přidám, taky jsem tam poptal kulovou kozlici, vyslechnul si co si mám koupit
a když jsem " nevyhověl " jejich potřebám co koupit a kolik za to zaplatit, byl jsem arogantně poslán ...
Přeju jim aby jim obchod fungoval a našli co nejvíce kupujících, kterým je jedno co si koupí a rádi za to zaplatí co nejvíc v celé evropě!!!
a když jsem " nevyhověl " jejich potřebám co koupit a kolik za to zaplatit, byl jsem arogantně poslán ...
Přeju jim aby jim obchod fungoval a našli co nejvíce kupujících, kterým je jedno co si koupí a rádi za to zaplatí co nejvíc v celé evropě!!!
VOK - HB - 223 Rem - 6,5 x 55 SE - 7 x 65 R - 308 Win - 9,3 x 74 R -
Tenhle obchod dobře znám a toho člověka ještě z doby, kdy v kasárnách v Podbořanech opravoval UAZy. Škoda, že u toho nezůstal, docela mu to šlo...
Takže v případě tohohle obchodu můžu jen doporučit...... obrátit se jinam.

Takže v případě tohohle obchodu můžu jen doporučit...... obrátit se jinam.

Ulkomaalainen...
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
me se zase nelíbí panové to:"kdyz jsem mu zavolal a popsal, co se mi stalo, omluvil se mi, ze by se to stat nemelo. a na muj argument, ze pokud prodavaji tak drahou mysliveckou vyzbroj, meli by se ke svym cilovym zakaznikum chovat jinak, odvetil: "Dyt mam na tom jen 5 % (resp. 10% - to uz si ted nepamatuju...)". co dodat - NIMROD CHOMUTOV - JIZ NIKDY VICE!"
To se asi nikdy český prodejce nenaučí být ke KAŽDEMU zakazniku slušnej.
Skoro mě mrzí,že nemají Lověny Větnamci,to jsou obchodníci
To se asi nikdy český prodejce nenaučí být ke KAŽDEMU zakazniku slušnej.
Skoro mě mrzí,že nemají Lověny Větnamci,to jsou obchodníci

Máte někdo zkušenost s panem Lepičem-Promys Blatná??
-
- Pravidelný diskutér
já ano a opravdu není o co stát, slibotechna rezavá.massa68 píše:Máte někdo zkušenost s panem Lepičem-Promys Blatná??
22lr, 22 hornet, 222 rem, 243 win, 6,5x52r, 6,5x57, 6,5x55SE, 30-06, 6,5 Creedmoor
...
Naposledy upravil(a) trapa dne sob 05.2.2011, 19:55, celkem upraveno 1 x.
...
Naposledy upravil(a) trapa dne sob 05.2.2011, 19:33, celkem upraveno 1 x.
Díky za reference, po přečtení si u lepiče nic nekoupím ..
ahoj,taky mam něco k tematu Lepič Blatná.je to pár let co jsem si chtěl nechat udělat ze ZP kulovej dvoják.po domluvě jsem mu odvezl svoje ZP v r.12 ze kterého jsem ten kulovej dvoják v r.8/57 chtěl udělat.Bylo mi řečeno,že je ta baskule široká,že to udělá z 16.napsala se smlouva,že do třech měsíců bude zbran hotová a že záloha v částce 10000 kč je v případě odstoupení od smlouvy je nevratná,to byl Lepičúv požadavek.a potom to začalo.po 3 měsících jsem volal zdali je zbran hotova a bylo mi řečeno,že ne ,že je moc práce a tak jsem čekal měsíc,dva a stáler stejná odpověd,tak jsem mu zavolal,že odstupuji od smlouvy a,že chci vrátit peníze.Od té doby nebral telefony občas jeho paní,že není manžel doma a tak došlo na právníka,policajti v Kralovicích řekli,že se na něj poptají v Blatné kolegů a to celé trvalo více než rok.Najednou se pan Lepič ozval,že peníze poslal.Po 14 ti dnech jsem mu zavolal at si dělá prdel z někoho jiného,že žádné peníze jsem nedostal a on nato,že to spletla učetní,že poslala peníze na jinou adresu,tak jsem mu řekl,že když nebudu mít peníze odprledne na poště tak na něj podám trestní oznámení a najednou to šlo.
Takovým lidem zrušit živnost,zvlášť když podniká se zbraněmi.
Lovec zabíjí jednou ranou.
Zdravim kolegove, nezna nekdo puskare pana Karla Novotnyho z Vysociny? Jde mi o kvalitu prace, dodrzeni terminu, dodrzeni ceny a pod. Na internetu neni a nevim o nem sehnat zadne reference.
Predem dekuji.
Predem dekuji.
Chlapi, znáte někdo p. Petra Stiftera z Poličky? Jaké na něj máte reference..? Děkuji..
Jinak co jsem se tak potloukal po Brně musím říct, že nejvíc spokojen jsem byl u
Zbraně a střelivo Kachlík Brno, Starobrněnská - velice ochotný pán, poradil a ukázal..
Mrg. Tuza Brno, Mlynská - velice dobrý výběr, sehnal jsem pouze u něj náboje od Prvy partizan
AVIKO Brno - docela neochotní prodavači, moc tomu nerozuměli.. Když jsem se zeptal na to, zda mají PP, odpověď byla - Cože? Co to je?
Pan Bouda, Koloveč - Velice pracovitý pán, příjemný a na všechny mé dotazy mi odpověděl.. Občas je ale problém se mu dovolat..
Jinak co jsem se tak potloukal po Brně musím říct, že nejvíc spokojen jsem byl u
Zbraně a střelivo Kachlík Brno, Starobrněnská - velice ochotný pán, poradil a ukázal..
Mrg. Tuza Brno, Mlynská - velice dobrý výběr, sehnal jsem pouze u něj náboje od Prvy partizan
AVIKO Brno - docela neochotní prodavači, moc tomu nerozuměli.. Když jsem se zeptal na to, zda mají PP, odpověď byla - Cože? Co to je?

Pan Bouda, Koloveč - Velice pracovitý pán, příjemný a na všechny mé dotazy mi odpověděl.. Občas je ale problém se mu dovolat..
-
- Pravidelný diskutér
Johnyc p.Stifter je velice šikovný a ochotny parkrát jsem s nim mluvil a viděl nějaké jeho práce občas jestli se nepletu přispíva i zde na fóru 

Rössler Titan 8x57JS+Meostar R1 7x56RD
-
- Věčnej rejpal ;-)
Stifter byl dobrej. Jenže puškařinu víceméně zabalil. Prodal i nějaké stroje. Teď občas dělá nějaké kulobroky nebo obojetnice, ale že si k němu dáš přestavět 98 nebo SKS nebo nějakou jinou práci, tak to už je dávno pryč. A je to hrozná škoda, protože byl velmi nadprůměrný a měl i hodně načteno.