mno tahle "újeď", resp. černá skládka je fakt otřes. bohužel to MS by mělo dostat pořádnou pokutu a nejlépe přijít o honitbu.
Vandalismus
-
- Administrátor
Nebudu komentovat tyhle excesy. To musí odsoudit každý normální člověk. Co mě však vadí, je neadresnost. Naprosto fandím Edovi. Přesně lokalizoval, kde se to děje, a je možné se dopátrat konkrétního viníka. Nemohu však souhlasit s tím "podívejte, co někde udělali myslivci". To bychom mohli v krajním případě hodit lidstvo do jednoho pytle na základě činu jedince. Já lidi dělím pouze na dvě skupiny. slušné, společensky nekonfliktní a ha.zly bez ohledu na barvu pleti vyznání, politickou příslušnost atd. Jsem tedy pro zveřejňování s uvedením pravděpodobného viníka. Pokud dotyčný nepoci?uje vinu, má dostatek prostoru uvést věc na pravou míru. Jinak se vždy viník schová v davu.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
-
- Administrátor
No to je ono! takže pan Veigl ! Osobně ho neznám, ale kdybych ho náhodou potkal, tak se ho zeptám, a řeknu mu co si o tom myslím. A to může udělat kdokoliv, kdo se k této informaci dostane. Peníze jsou jedna věc a čest druhá. Pokud mu nevadí celorepublikové zveřejnění to by musel být totálně bez charakteru. Jestli to však vzniklo nedopatřením a on tu katastrofu zlikviduje, pak jsem ochoten se mu omluvit a to taky veřejně. 

Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
-
- Pravidelný diskutér
to s tím prokazováním je bohužel typický příklad nevymahatelnosti práva, resp. neschopnosti vyšetřujících orgánů danou věc dovézt do konce. IMHO pro policii je to bohužel marginální zále?itost a pokud se jim celý případ nedá na stříbrném talíři, tak se na vykašlou... resp. to Odloží.patrol píše:Toto krmeli?tě není v honitbě řádného MS ale v honitbě nájemce pana Veigla se kterým už bylo zahájeno správní řízení, ale pokud je mi známo, tak je neprokazatelné že tam ony vkusně a higienicky zabalené lahůdkyvysypal on a jestli?e mu to proká?ou, tak mu stejně dají pokutu jen simbolickou. Já osobně bych ho nechal sbírat veškeré odpadky v jeho honitbě 10 let. A to by teprve byl trest, ale pokuta kterou Možná dostane pro tohoto člověka bude smě?ná. Jinak je to kauza, která už se řeší cca půl roku.
nicméně cesta by tu byla, by? přes jistou investici - na OpticsPlanet je krásný seznam fotobuněk s infra spouští
http://www.opticsplanet.net/trail-cameras.html
Vandalismus
bohužel ani nám se to nevyhlo. Kluci se vsi usmysleli, že shodí kazatelnu. Na jejich smůlu se tam potuloval zrovna jeden kamarád ze sdružení ve chvíli, kdy ukopávali kříže. protože byli ještě drzí, tak dostali pár facek
............. Víme o koho jde tak, že si je vychutnáme o brigádě

-
- Pravidelný diskutér
-
- Pravidelný diskutér