Co máte za psy?
Alpský Brakýř
V pondělí odpoledne, táta se psem narazil na pytlačící kočku, rána z malorážky ji zpomalila a pes (Aron ze zaječího ráje, ale říkáme mu Hoky) už se o zbytek postaral. Kočkám opravdu nesleví.

.22, .243., 7x57, 8x57IS, 9mm, 16/70, 12/76
Border
když už tady byla řeč o těch borderech, tak přidám svou čubinu....když sem jí přivez domů, koukali na ní všichni ve sdružení včetně táty přes prsty, že to nebude dělat a takový ty řeči....no a dneska si jí táta nemůže vynachválit...jak nejsem doma a jde do lesa, čubina musí s ním...je jí 15 měsíců, na norování sme byli na 2. místě - 18 s, a teď trénujem na barvářský....uvidíme jestli ještě letos, nebo až příští rok...jinak zatim 7 koček, 3 kuny, dohledaná liška, 2 srnci a 3 prasatka
http://album.volny.cz/lpaul/browse.php? ... wse_page=0
http://album.volny.cz/lpaul/browse.php? ... wse_page=0
jj pěknej to je. A taky má hrozně roztomilej kukuč, ale jakmile se k němu otočíš zády tak rozcupu co mupříjde pod čumák. Já je znám, hlavně, že se tváří tak strašně nevinně
Pravdou je, že je celkem škoda, že ti psi vyrostou a už nejsou takové hračičky jako za mala. Ale pes je prostě pes.
Já jsem na tom bohužel obdobně jako Alda. Tak mám alespoň válca u babičky, kterého občas vezmu na procházku lesem a pokud je třeba tak je výbornej na doslet. Je to drak. Možná nějké foto dodám, pokud se mu bude chtít fotit a trošku se upraví, aby nepohoršoval

Pravdou je, že je celkem škoda, že ti psi vyrostou a už nejsou takové hračičky jako za mala. Ale pes je prostě pes.
Já jsem na tom bohužel obdobně jako Alda. Tak mám alespoň válca u babičky, kterého občas vezmu na procházku lesem a pokud je třeba tak je výbornej na doslet. Je to drak. Možná nějké foto dodám, pokud se mu bude chtít fotit a trošku se upraví, aby nepohoršoval

CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
Já jsem chodil do revíru s malou kníračkou. Vím,že to je služební plemeno,ale dělala mi velmi dobrou službu jako slídič i jako dávič na kočky jenže už má třináct roků a taky se ke stáru asi po silvestrovských oslavách začala bát rámusu. Tak už loví jenom potkany na zahrádce. No a moje Járinka má yorkshirku a to je pravej ďábel jenže tu mi zas do revíru nepůjčí. Jednou mi frnkla do nory tam rafla lišku a utekla,no a liška byla do patnácti minut z nory venku kde dostala příděl ode mne. Tak snad až Aida odejde do psího ráje tak si pořídím welshe,ten mi připadá takovej celkem rozumnej.