Zaplacení pojiš»ění u ČMMJ
-
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Zaplacení pojiž?ění u ČMMJ
Zdravím pánové. Chci se tu zeptat, jak to je se členstvím v ČMMJ.
Zapomněl jsem si totiž zaplatit pojistku(stará platí do konce roku 08) tudí? přicházím automaticky k novému roku o členství v ČMMJ? Při nové pojistce budu muset platit nejaký poplatek ,,navíc" za znovuobnovení členství nebo jak to je???dík moc za odpovědi
Zapomněl jsem si totiž zaplatit pojistku(stará platí do konce roku 08) tudí? přicházím automaticky k novému roku o členství v ČMMJ? Při nové pojistce budu muset platit nejaký poplatek ,,navíc" za znovuobnovení členství nebo jak to je???dík moc za odpovědi
CZ 550 7x64 +meopta 3-12x56 RD
Uherský Brod 12-12/70
Uherský Brod 12-12/70
- hanmilan
- Pravidelný diskutér
vůbec nic, jen budeš o rok dřív venku a ušetří? několik stovekGreening píše:jééé to mě to sere.....to se mi pomalu vyplatí sjednat si pojižtění u jiné pojižtovny nez u halali přes čmmj...... v připade ze bych neobnovil členství v čmmj co to pro mě znamená?

Já to zabalím příští rok. protože vyhrožovali se zdra?ováním už dva roky, rovnou jsem jim na OMSu sdělil, že až k tomu dojde končím. Na příští rok mám ještě zaplaceno.

ČZ 537 .270 Win + Meopta R1 7x56 RD, ČZ 537 7x64 + 4x32 Meopta (naháňková), Suzuki Jimny
Zaplacení pojižtění u ČMMJ
Nezaplacením pojistného u ČMMJ Vám nic nehrozí - jen to, že Vám 31.12.2008 skončí členství čím? o nic nepříjdete, ale pozor do konce roku musíte uzavřít pojistku odpovědnosti při výkonu práva myslivosti u nějaké pojižtovny /ja mám u ČP za 400,-Kč/ protože platnost loveckého lístku je vázaná na pojižtění, co zase souvisí se zbrojním průkazem skupiny C a to pak k držení střelných zbraní.
- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Myslím, že to je blbost. Pojižtění je pro výkon práva mylsivosti. Pokud ho nemáš a načapají tě v revíru s flintou, je to přestupek a o zbroják může? přijít. Jinak se nic neděje. Neexistuje žádný registr jako u povinného ručení u aut, kde by tě na?li. každopádně bych to do zaplacení pojisky v lese s flintou neriskoval 

ČZ 537 .270 Win + Meopta R1 7x56 RD, ČZ 537 7x64 + 4x32 Meopta (naháňková), Suzuki Jimny
Zaplacení pojižtění u ČMMJ
Je hodně myslivců, kteří nejsou nikde v nějaké společnosti a mají lovecké zbraně, tak to jde taky udělat, že se pojistím až si půjdu prodlu?ovat zbroják pokud nikde nelovím, protože v zákoně je jasně napsáno o nutnosti pojižtění pro osobu, která loví zvěř. Já to myslel tak, že Greening asi zvěř loví tak se pojistit musí a ten termín do konce roku jsem uvedl pro klid v du?i.
Ja jsem uz nekolik let pojisten u CPP za 350,- Kč.
Jde to i rychle uzavrit na jejich webu on-line, takze do konce roku se to da stihnout i z pohodli domova.
http://www.cpp.cz/prodejci/cpp/po/pojis ... dnosti.asp
Jde to i rychle uzavrit na jejich webu on-line, takze do konce roku se to da stihnout i z pohodli domova.
http://www.cpp.cz/prodejci/cpp/po/pojis ... dnosti.asp
-
- Pravidelný diskutér
Od 1.1. 2009 je členství u ČMMJ za 800 !!!, nehledě na to jestli ho nechá? propadnout, máš předplaceno nebo cokoliv jiného. Já seděl tři roky na jednom nejmenovaném OMS a kvůli podobným, co běžně chodili platit leden až . . . někdy v zimě, jsme nakonec odhlasovali (pokutu) 100 kc, jestli to nechali tak např u nás bys to měl za 900kc. Já měl zaplaceno 07-08-09 a protože sleduji dění, žel jsem se zeptat a hned mě jednatelka stáhla o doplatek 300. už to vidím, že příští týden na naháňce pošlu 10 z 12 chlapů domu, protože nebudou pojižtěný - zatím jen jeden z cca 22 je jinde, než u ČMMJ.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jojo takových myslivců co odejdou jinam bude asi hodně.Já to udělal už loni a jsem u ČPP. Jediný co mě mrzí že nejde být členem ČMMJ a pojižtěný být jinde.protože jestli to takhle půjde dál tak se tato organizace rozpadne. Ale snad to pánům dojde a oddělí pojižtění od členství.
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD