Fotopasti
Fotopasti
Zdravím,v poslednídobě se začaly objevovat kamery nebo fotoaparátky na zvěř co se přpevňují na strom třeba k vnadi?ti či na ochoz.Zajímalo by mě jestli s tim máte někdo nějaké zkušenosti a doporučení kde co a za kolik koupit.Jen předesílám,není to určené k tomu abych to měl na vnadi?ti a čekla až příjdou čuníci a jen střílel.Zajímalo by mě kde co chodí jde mi o fotky ne maso.Děkuji za odpovědi 

Tikka T3x varmint 243win, GRS bifrost, Zeiss V6 2-12x50 BT
Blaser R93 profesional 8x57JS, Doscter 3-12x56
CZ452FS 22wmr sightron 4-9x40
Iž26 16/70-16/70
Blaser R93 profesional 8x57JS, Doscter 3-12x56
CZ452FS 22wmr sightron 4-9x40
Iž26 16/70-16/70
zdravím. Uvedený přístroj seženete např. na www.fotopomucky.cz. S fotozvědem se musí každý naučit zacházet, chce to torchu trpělivosti a nevyhodit to hned po prvním snímání. Je potřeba vychytat správné nasměrování kamery a hlavně blesku, aby to nekoukalo do křoví nebo jiného ro?tí. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je velký rozdíl v citlivosti senzorů na pohyb zvěře - někteří zvědi reagují vyloženě na velký pohyb, některým stačí pohyb větvičky na stromě. Fotky ze zvědů jsou informativní, není to něco, co by se dalo publikovat v časopisech nebo posílat na výstavy. Ale aby měl člověk představu o tom, jaká zvěř a v jakém čase se zdr?uje v určitém místě, to je naprosto ideální.
-
- Nový návštěvník
Re: kamera na zvěř
Musite vlozit odkaz primo na album, ne jenom na vasi picasa domovskou stranku. Diky
Re: Fotopast
Používám past SG 370 3MPX, malá, levná a kvalita fotek uměrná výkonu. IR přísvit je ale v noci na pasti vidět, tak že na ochranu majetku by musela být vhodně umístěná , aby si jí potencionální gauner nevšiml. Zvěři nevadí, akorát pár krát se zvědavé srnčí přišlo podívat blíž co že to bliklo. Nevýhodou této pasti je malý a nevhodně umístěný vypínač(ON-OFF), výhodou zase velikost a dobrě se dá zabezpečit lanovým zámken proti odcizení.
Sauer 200 308Wich, Čz 584 12/7x65R, Čz model 1 22LR, Brno-super 12/12, IŽ 18e 12, Čz vz 27 7,65, něm. krátkosrstý ohař Bria z Edmaru
Můžete mi prosím poradit jakou si mám pořídit fotopast? Byly tu zmiňovány 2-3 typy. S fotopastí nemám žádné zkušenosti. Můžete mi navrhnout typ s GSM a typ bez? Veškeré praktické rady pro výběr a užívání vítám. Předem díky
Protože se vánoce blíží,začal jsem se taky poohlížet po fotopasti.Narazil jsem na toto forum http://www.wildlifefotoforum.cz/viewtop ... t=fotopast kde je mrak fotek,takže myslím,že to pomůže k výběru.
Nic jiného než s datovým přenosem kvůli bezpečnosti nechci,proto se zeptám zda máte nějakou zkušenost s jinou pastí než Ltl. Accorn 5210MM,je už něco modernějšího?
Nic jiného než s datovým přenosem kvůli bezpečnosti nechci,proto se zeptám zda máte nějakou zkušenost s jinou pastí než Ltl. Accorn 5210MM,je už něco modernějšího?
pokračování z černé zvěře : No ještě ji nemám,takže posuzuju podle fotek co jsou na netu.Myslím si že víc v zabezpečení víc udělat nemůžu.V naší honitbě bude pryč do 3 dnů,protože je prolezlá lidmi.Ono to neukrade nikdo cizí,takže i když tam nebude ksicht poznám ho podle oblečení nebo postavy.
Jinak co vidím fotky na netu tak ta MM dělá fotky pěkné.
Jinak co vidím fotky na netu tak ta MM dělá fotky pěkné.
-
- Pravidelný diskutér
Blbý je, že to bude s těma MMS drahý.Mě se na fotopasti líbí, že má náklady na provoz nula.Akorát ty zloději, no.Jinde píšu, že už se prodává i detektor fotopastí třeba http://eshop.zbrojovkaholice.cz/239-det ... pasti.html takže zloděj už jí nemusí zdlouhavě hledat zrakem.mimoto se to hodí ještě pytlákovi, zloději kovů a podobně, takže fakt bezva výrobek(mohli by to prodávat v sadě s páčidlem) 
O té fotopasti kvůlivá které si dopisuji-netvrdim že zrovna tahle je kradená.Jenom řikám, že dost lidí na netu schání dálková oládání na fotopasti a vždycky jí mají od někoho, takže nemaj doklad o koupi

O té fotopasti kvůlivá které si dopisuji-netvrdim že zrovna tahle je kradená.Jenom řikám, že dost lidí na netu schání dálková oládání na fotopasti a vždycky jí mají od někoho, takže nemaj doklad o koupi

Teda ať přemýšlím jak přemýšlím, nenapadá mě jediná činnost dělana s čistým svědomím, ke které bych ten detektor potřeboval. Snad jen, když zapomenu, kam jsem fotopast umístil!
-
- Pravidelný diskutér
To je akce jako dyž se prodávají strojky na odemykání zámků-prostě kšeft je kšeft(aneb přilej tam ten metanol dyť je levnej)
Nastavil bych to na email to by bylo levne.
Ten vyhledavac bych použil třeba v případě kradeže,nasel bych ji vedle v honitbě ad..
Ten vyhledavac bych použil třeba v případě kradeže,nasel bych ji vedle v honitbě ad..

-
- Pravidelný diskutér
Jinak ale je fotopast vynález zcela bez chyby.Záběry který by člověk jinak blbě získával -oblbnout třeba jelena aby se dal fotit z metru se mi nedaří...