Stránka 1 z 1
Zavařený divočák
Napsal: úte 03.11.2009, 11:59
od pepča
Plecko z divočáka nebo ořezky umelu na dírkách 6mm přidám trochu vepřových bůčku aby to nebylo moc jalové osolím trochu pepře a kmínu dám do flašek a zavařím. Nemá to chybu na studeno jen s chlebem do rizota an špagety atd. kam se ne to hrabe koupené vepřové ve vlastní nebo luncheon.
Re: Zavařený divočák
Napsal: stř 04.11.2009, 12:33
od Tommy
To je hodně dobrej nápad,to musím vyzkoušet.
Re: Zavařený divočák
Napsal: čtv 05.11.2009, 10:09
od ČENDA
Pepo prosím jak dlouho se to musí zavařovat a při jaké teplotě??
Re: Zavařený divočák
Napsal: ned 08.11.2009, 17:38
od pepča
Zavařuji 2,5 hodiny nevím na kolik vařím to bez teploměru nechám vřít vodu. Je to maso tak raději víc a dýl rozvaření nehrozí.
Mohu jen doporučit zatím kdo ochutnal tak tomu chutnalo.
Re: Zavařený divočák
Napsal: čtv 26.11.2009, 20:32
od Zdenek41
Pepčo přidej směs koření do šunkového salámu a pak je to uplná bomba,jinak jednoduché a velice dobrý nápad.
Re: Zavařený divočák
Napsal: pát 04.12.2009, 19:07
od pepča
Zdenku koření na šunkový salám je kmín, pepř a sůl jde jen o poměr.Chce to zkoušet dá se přidat cokoli zkoušel jsem i sýr a nebylo to špatné.
Re: Zavařený divočák
Napsal: pát 04.12.2009, 19:41
od Zdenek41
Ne ne Pepčo to si nerozumíme.Je to něco jako francouzské koření.Možná se to dá i koupit nevím.
http://www.aromka.cz/nabidka-pro-masoko ... drubezarny
http://www.progast.cz/masny-prumysl/pri ... rogast/#i2
Vím,že je to chemie.Je škoda,že co je dobrý je i nezdravý.
