Stránka 1 z 1
presnidavka dle vhoola
Napsal: stř 31.1.2007, 17:14
od vhool
strelime veti sele (nemusi byt zrovna strakate),stahneme,dame sul,pepr a hooodne cesneku.to rozdelame v pivu a natirame a natirame.za osm hodin na bukovych zhavikach je hotovo.
jako prilohu doporucuji pouze prijemnou spolecnost

Napsal: stř 31.1.2007, 17:18
od Andy
"A ja blbec se cpu fazolema ..."

Napsal: stř 31.1.2007, 17:29
od Pepa
To je aspon dieta..

Napsal: stř 31.1.2007, 17:35
od Pepa
Ty no?iska,to krčisko,to je p?tros nééééééééééé....

Napsal: stř 31.1.2007, 20:13
od Zdenek41
Napsal: stř 31.1.2007, 22:47
od Fery
Napsal: stř 31.1.2007, 22:53
od vhool
To fery:je to trochu OT ale bere se na vedomi.za 10dni to budem s figim resit na miste a bude info
Napsal: stř 31.1.2007, 22:56
od Fery
Napsal: sob 07.4.2007, 15:35
od Mosin
když si na to pořídí? takovouto bedničku, tak začnež ořezávat po 3,5 h. A pak už to frčí:
http://album.volny.cz/mosin1939/view.ph ... page=1#img
Zde je teda malinký selátko, ale jinak jsme v tom už dělali i 130kg teda bez hlavy.
Napsal: sob 07.4.2007, 18:22
od Fery
Já také ořezávám za 3,5h.

Gril budu mit na srazu. Jen mám menší motor.
