Stránka 1 z 2

jak dopadly karbose u vhoola

Napsal: sob 07.4.2007, 12:38
od vhool
tak jsme se pustili do karbosu dle mistra forta,vyndal jsem jeleni zebra orezal ,namlel a kdyz jsem videl tu hromadu tak me malem trefil slak :lol: pul kila bucku bylo mozna malo ale uz je tam,pridal jsem kousek srnciho a kousek kanciho pupku.kdyz bylo namleto tak nevim jestli plato vajec bude stacit.no je toho jak pro regiment (hrnec je malej tak se to zadelava v 15 litrovym lavoru),holt jsem to napoprve nejak neubrzdil :oops: ale je fakt ze to voni uz syrove.trochu to zkratim,budu zrat karbose asi do stredy,baloun by se fakt hodil (mozna by stacila kombinace F.F+Edelweiss) :lol: :lol: :lol:
.....NO COMMENT.....
Obrázek

Re: jak dopadly karbose u vhoola

Napsal: sob 07.4.2007, 14:43
od Tomfi
Teda vhoole to vypadá spíše jak nějaký podezřelý úlovek. Made in Hejkal

Napsal: sob 07.4.2007, 14:48
od w.e.n.aaa
Je to přímo k se?..ní:) v pozadi nahoře je vidět polotovar:)....v tom lavoru tipuju tak 3-4 ?? :lol: :lol:

Napsal: sob 07.4.2007, 15:54
od vhool
to edik:ty koni na tohle mnozstvi by padla cela populace v severnich cechach :lol:

Napsal: sob 07.4.2007, 18:19
od Fery
Tak to je správná porce na ochutnání. :lol: :lol: :lol: Ja se to chystám zkusit příští týden. Udělat grilovačku a opect to na ro?tu. :wink:

Napsal: sob 07.4.2007, 18:38
od vhool
taaak to bylo vynikajici, holt F.F. je gurman kazdym coulem :lol: udelalo se par karbosu na grilu a zbytek se upekl jako sekana.nechodim ale se kutalim :lol: :lol: :lol:

Napsal: sob 07.4.2007, 18:56
od Matel.cz
No na té fotce to vypadalo moc krásně :P Ale kam se podělo to dítko co tam nechalo tu panenku :?: :shock:

Napsal: sob 07.4.2007, 18:59
od vhool
:oops: :oops: :oops: a ku... :shock: to jsem nedobrzdil......ja si rikal ze tu je nejakej klid :twisted:.jeste zbyly boticky :wink:

Napsal: sob 07.4.2007, 19:07
od Fery
:lol: :lol: :lol: :lol: Tak to si musíš udělat jiný. :wink: :lol: :lol: :lol:

Napsal: sob 07.4.2007, 19:57
od Matel.cz
Nejenom k se?rání ale někdy i na zabití.

Napsal: úte 10.4.2007, 10:05
od František Fořt
Je to krása a radost to tady číst. Kolik podnětných nápadů a názorů se nabalí na jeden obyčejný nápad s karbo?ema.
Ta myslivost je jak rtu?, od přípravy karbo?ů ze zvěřiny se okamžitě nekontrolovaně přelije na vztah k dětem. Děti se samozřejmě mohou účastnit přípravy karbenátků v různé podobě či fázi. Předpokládám ale, že u Vhoola děti vydržely až do konzumace, tj. jako že jim karbo?e chutnaly taky.
To Vhool: Jsem rád, že jsem nebyl sám, komu bylo blbě po se?rání kila karbo?ů. Holt česká povaha je přejícná.

Napsal: úte 10.4.2007, 10:22
od vhool
to F.F.: neboj janinka i lucka te pozdravujou a mastny papuly maj jeste ted.bylo to fakt vynikajici :wink:

ostatnim mohu vrele doporucit :wink:

:-)

Napsal: pát 02.11.2007, 8:58
od Herkul
Neení možný já se po půl roce konečně regnul......Mám dotaz, Možná tu to někde je, ale chtěl jsme se zeptat na recept na ty karbo?e:-))) :)

karbo?e

Napsal: pon 15.12.2008, 14:09
od roedear
...v sobotu jsem střelil sele, vzhledem k tomu, že už asi tak 4 roky si říkám, že udělám karbenátky, jsem si na ně i vyčlenil extra kus masa ... kdysi jsem viděl recept, že vzali 50/50 libového divočáka a normálního čuníka. Já mám nachystanej kus plecka a co jsem sundal z ?eber...sádla by tam mělo být dost.. hen, co kromě standardního koření????