Úprava CZ527 na trojranový zásobník
Úprava CZ527 na trojranový zásobník
Na mojej CZ527 mi zavadzia dlhý 5-ranový zásobník trčiaci z podpažbia. Robili ste niekto úpravu na 3-ranový ktorý netrčí? Kde sa dá 3-ranový kúpiť, prípadne kúpiť lúčik na spúšť ktorý nemá vodiacu šikminu na 5-ranový zásobník alebo poraďte kde by to vedeli upraviť (Aký má CZ527 American alebo CZ527 Excluzive).Tu http://rvbprecision.com/shooting/cz-527 ... rsion.html to vedia urobiť, ale k amíkom je trochu ďaleko...
Ďakujem.

- ridgeback
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úprava CZ527 na trojranový zásobník
Když jsem pořizoval 527, taky jsem nad tím dumal. Nakonec jsem se, z určitých důvodů, rozhodl pro 527 varmint. Tato zbraň se dá v ruce pohodlně nosit, protože má dlouhý těžší lauf a těžiště úchopu se posouvá dopředu. Vlastně i Tikka Hunter se při vložení 5ti ranného zásobníku blbě nosila. Kdo by provedl úpravu, ale neporadím. 

Remington varmint 5R LH 308Win, Meostar R2 2-12x50, dvojka 16/70, Labrador, Forester
Kup si to v CZUB, vše prodávají jako náhradní díly
Navíc, pokud máš zásobník, úprava lučíku je velmi jednoduchá, zvlášť pro puškaře.
Navíc, pokud máš zásobník, úprava lučíku je velmi jednoduchá, zvlášť pro puškaře.
Trochu přidám i já. Tento problém jsem měl také, jelikož vlastním tuto kulovničku v ráži 7,62 x 39. Nakonec jsem to vše vyřešil rychle a během hodiny nebylo co řešit. Vzal jsem pilku na železo, uřízl to ve spodní části. Protože, když zásobník rozeberete, tak to je skládačka. Pak šikovnej svářeč a poté půl hodiny pilování. Jemný pilníčky a nakonec černění, co se prodává na netu. Výsledek je na fotkách našich zbraní, kde je moje kulovnička vyfocená. Zásobník je tří raný, jak jsem chtěl. Nemusel jsem nikde jezdit. Nikde jsem nic jiného nemusel upravovat, jen jsem zkrátil spodek zásobníku o 2 cm.
Foto jsem vložil 2.7.2010. Kulové zbraně.
Foto jsem vložil 2.7.2010. Kulové zbraně.
No zlaté české ruce,tak je to nejlepší.Jen aby vám ty 2 nechyběly na naháňce

Mne chýbať určite nebudú mám ju v kalibri R223, na nadháňku mám W308 aj ten má zasobník iba na 3 náboje a zatiaľ vždy stačil. 

Pokud ho neseženeš v CZUB, tak mi pošli SZ, znám puškaře co mi to kdysi dělal a dobře.
Mauser 98(Tymney/ERA) 9,3x62, Z.Diavari 3-9x42+ Vulcan v5= 720m/s
Zásobník CZ 527 M1 .223 REM/3-ranný (snad je to on, v loveckých zbraních se nevyznám)
http://shop.czub.cz/zasobnik-cz-527-m12 ... y/d-70538/
http://shop.czub.cz/zasobnik-cz-527-m12 ... y/d-70538/
Lepší je koupit i celý lučík s pojistkou, protože ten krátký zásobník má širší dno a budeš muset to zajištění upravovat
, dlouhý zásobník tam pasuje bez problémů... také jsem to řešil.
Smutné je, že zbrojovka dál vyrábí zbraně v loveckém provedení s tímto příšerným dlouhým zásobníkem, odrazuje to zákazníky a nutí zbraně doma upravovat. Na .223 Rem. je možné díly koupit, ale u 7,62x39mm, to asi nedělají, viděl jsem je pouze podomácku upravené.

Smutné je, že zbrojovka dál vyrábí zbraně v loveckém provedení s tímto příšerným dlouhým zásobníkem, odrazuje to zákazníky a nutí zbraně doma upravovat. Na .223 Rem. je možné díly koupit, ale u 7,62x39mm, to asi nedělají, viděl jsem je pouze podomácku upravené.