Srnčí řízeček.
Napsal: sob 24.12.2011, 17:55
Dnes s klasikou ,kaprem jsme připravili ještě srnčí řízek.
Odblaněná kýta s mladšiho kusu,pepř, sůl.plátkovaná anglická,cibule.Trojobal.Merlot.
Plátky kýty naklepeme,osolíme,opepříme,položíme kolečka cibulky,přetáhneme slaninkou.Kraje jemě sklepneme a obalíme.Upečeme nejlépe v sádle v troubě v pěkáči do hnědšího růžova.Příloha chudší bramborový salát,opékané brambory(nevím proč se jmenují americké)Zapíjíme Merlotem.
Přeji Vám kamarádi dobrou chut alespon malý dáreček z Vysočiny.Od Zdenka.
Odblaněná kýta s mladšiho kusu,pepř, sůl.plátkovaná anglická,cibule.Trojobal.Merlot.
Plátky kýty naklepeme,osolíme,opepříme,položíme kolečka cibulky,přetáhneme slaninkou.Kraje jemě sklepneme a obalíme.Upečeme nejlépe v sádle v troubě v pěkáči do hnědšího růžova.Příloha chudší bramborový salát,opékané brambory(nevím proč se jmenují americké)Zapíjíme Merlotem.
Přeji Vám kamarádi dobrou chut alespon malý dáreček z Vysočiny.Od Zdenka.