fesoj píše:"Mentální úroveň névštěvníků fóra se pomalu ale jistě ubírá do mínusových hodnot" - s elegantnějším způsobem, jak označit někoho za blbce, jsem se dosud nesetkal. Zadání je možná polopatické, ale zcela určitě zavádějící, protože žadatel nechce označit pouze zbraně, které odpovídající vlastní, ale i ty, o nichž ví, že je vlastní někdo jiný. A to je právě to, na co jsem upozornil, protože se může velmi lehce stát, že jednu a tutéž zbraň uvede v dotazníku x lidí, protože všichni znají jejího držitele - a přitom postupují přesně dle zadání. Nikdy a nikdo si z výsledků tohoto dotazníku nemůže udělat aspoň trochu přesnou představu o rozšíření jednotlivých kalibrů mezi mysliveckou veřejností. Kdyby každý ve své odpovědi postupoval přesně podle zadání, pak by se už dnes musely uváděné počty jednotlivých zbraní pohybovat minimálně ve stovkách kusů - každý má přeci dost známých s různými zbraněmi. Proto jsem napsal to, co jsem napsal a v dotazníku jsem uvedl jen ty zbraně, které vlastním já sám, ač to přesně podle zadání není...
dobra tedy tak jeste jednou: zadani je opravdu velice polopaticke a pokud toto zadani nekdo nechape tak si s uspechem troufnu pochybovat o vysi jeho intelektu,zkusmo jsem toto ukazal sve 13 lete dceri a nemela s tim problem ackoliv o zbranich vi pouze to ze to ma tata doma
Dělám bakalářskou práci ohledně moderních trendů v loveckém střelectví a potřeboval bych pomoc v podobě vyplnění této ankety. Moc by mi to pomohlo!
Prosím, označte jednotlivé ráže, které vlastníte nebo víte, že vlastní vaši kolegové ve sdružení a jiní lovci.
V případě jiné ráže, napište prosím o jakou se jedná.
jednoduseji to snad ani napsat nejde.pokud mam problem s funkcemi ci jine technicke tak napisu SZ modum nebo adminovi .
A co se tyka uvah o uzitecnosti ci jinem vyznamu tak to snad je veci tazatele.podal otazku slusne a vecne a vyznam vysledku je veci jeho a na kazdem z nas je zda mu chceme pomoci ci ne.pokud ne tak se toho neucastnim a pokud ano tak to vyplnim ...NIC VIC,NIC MIN ...
... a ano,pokud muj prispevek vyznel tak ze si nekdo pripada jako hlupak,pak to splnilo svuj ucel protoze tohle snad musi pochopit kazdy clovek ktery ma ukoncene zakladni vzdelani a pokud to nepochopi tak se zepta ...jen hlupak zacne rozumovat a rikat zda to ma smysl nebo nema ....