á pán je fajn?mekr.gratuluji k výběru zbraně.když mi zbydou drobný tak chci ke konci roku také roz?ířit sbírku a toto je se SAUER 202 s těžkou hlavní můj favorit.nepřemýšlels o druhém laufu v ráži třeba 8*68 S nebo fajnovce 22-250?
 á pán je fajn?mekr.gratuluji k výběru zbraně.když mi zbydou drobný tak chci ke konci roku také roz?ířit sbírku a toto je se SAUER 202 s těžkou hlavní můj favorit.nepřemýšlels o druhém laufu v ráži třeba 8*68 S nebo fajnovce 22-250?Příspěvek od Josef Kuřitka »
Příspěvek od Josef Kuřitka »
Příspěvek od vhool »

Příspěvek od Josef Kuřitka »
 Asi mám něco extra.
  Asi mám něco extra.  

Ten "teflon" je super. Chvíli mi tam dřela spona řemenu, ale nezanechalo to žádné následky, jen jsem očistil mosazný otěr. Jinak ontá? mám orig. Sauer (EAW) a v tom 6-24x56 Zeiss (cca3/4kg) s osv. křížem 43. Zprvu jsem z toho měl malinko obavy, ale má plynulou regulaci, tak ho člověk za tmy ani nevnímá. Teda pokud jsem ho párkrát pokusně zapnul, protože 1h po západu jsem viděl kříž i bez osvitu a za 1/2 hoďky už nic pod zamračeným nebem v lese.
 Ten "teflon" je super. Chvíli mi tam dřela spona řemenu, ale nezanechalo to žádné následky, jen jsem očistil mosazný otěr. Jinak ontá? mám orig. Sauer (EAW) a v tom 6-24x56 Zeiss (cca3/4kg) s osv. křížem 43. Zprvu jsem z toho měl malinko obavy, ale má plynulou regulaci, tak ho člověk za tmy ani nevnímá. Teda pokud jsem ho párkrát pokusně zapnul, protože 1h po západu jsem viděl kříž i bez osvitu a za 1/2 hoďky už nic pod zamračeným nebem v lese.