Ne, že bych nějak moc toužil po elektronice v myslivosti, ale telefon dnes asi nosí každý a proč tedy nevyužít jeho dalších funkcí.

Já jsem si pořídil telefon se systémem Android, kterej je v moderních telefonech asi nejrozšířenější. Takovej telefon je dnes už v podstatě minipočítač do kapsy a každej si ho může přizpůsobit vlastním potřebám. Logicky tedy jako myslivec hledám, co mi může poskytnout za výhody.
Zatím s tím nemám moc zkušeností,ale třeba se tu najde někdo kdo poradí víc.
Takže prvně jsem si stáhnul:
Widget pro rychlé přepnutí mezi zvoněním, nebo vibracema - silent mode OnOff
Rychlé ztlumení jasu pro display - QBright
Svícení bleskem fotoaparátu - Svítilna.
Celkem pěkná pozadí na plochu s fotkama přírody - Forest HD wallpapers
Zkouším spoustu dalších aplikací, tak zase něco doporučím, jen co to prověřím.
Všechny ty aplikace jdou stáhnout na Google play, ale je tam taková hromada kravin, že se hodí když někdo něco doporučí.
Našel jsem popis pro zajímavou aplikaci pro myslivce, která byla ale asi v Maďarštině. Byl to takovej souhrn všeho, co může myslivec potřebovat. Pochopil jsem, že první odkazy byly zákony o myslivosti, dále odkaz na mapu, kde se nacházíte i s přesnou GPS polohou. Jestli jsem to dobře pochopil, tak na mapě mohli vidět i polohu ostatních myslivců, kteří mají také telefon zapnutý s touto aplikací. Dále tam byly různé zvuky zvěře, svítilna a nějaké přepočty váhy,či vzdálenosti..... neumím Maďarsky. Neznáte něco podobného v češtině, nebo angličtině? Možná by stálo za to sepsat,co koho napadne, že by se pro myslivost hodilo a pak požádat někoho z programátorů ať nám takovou aplikaci sestaví.