Stránka 1 z 1
					
				Divocí holubi
				Napsal: stř 15.8.2007, 20:50
				od Mosin
				
			 
			
					
				
				Napsal: čtv 16.8.2007, 20:16
				od w.e.n.aaa
				Super 

  to bude ba?ta 
  
  zvu si na pomoc Tomfiho  (řikal že mu to s brokovnici jde...uvidime..)
Babička z nich uvařila polívku a ta neměla chybu 

 ale ty pečení taky mu?ou bejt super:)
 
			 
			
					
				
				Napsal: pát 17.8.2007, 8:45
				od Tomfi
				?e ti huba neupadne Pe?ane, s brokovnicí netrefím ani vrata od chlíva! 

 
			 
			
					
				
				Napsal: pát 17.8.2007, 9:08
				od Andy
				Tomfi:
Pokud nemas nic ke kucharce tak nic nepis.
Diky.
PS: To plati obecne pro vsechny thready i debatujici.
			 
			
					
				Re: Divocí holubi
				Napsal: čtv 17.9.2009, 19:12
				od egon
				Chtel bych se vas zeptat jak pecete ty holubi.Ja je pecu s nadivkou a jsou vyborny,ale nejhorsi je na tom ze se peceou pomale 3 hodiny.Tak jestli je predem nalozite do nejakyho nalevu nebo je date pred pecenim chvilu do tlakacu.
			 
			
					
				Re: Divocí holubi
				Napsal: čtv 17.9.2009, 21:44
				od Tommy
				no jo,ale jakou nádivku do nich používáte?
			 
			
					
				Re: Divocí holubi
				Napsal: pát 18.9.2009, 6:03
				od Lotr
				Nic nevidím? Jen čtvereček s křížkem?  

 
			 
			
					
				Re: Divocí holubi
				Napsal: sob 19.9.2009, 9:56
				od egon
				Tu nadivku delam obycejnou 8rohliku,6dc mleka,5 vajicek,5 strouzku cesneku,1/4 masla tot vse.Ale me zajima jak dlouho ty holubi pecete, protoze ja je pecu tak 3hod.jak jsem uz psal.Tak jestli nevite cim to urychlit zdarec.
			 
			
					
				Re: Divocí holubi
				Napsal: čtv 14.1.2010, 21:49
				od Petr Kaděrka
				Jde to urychlit papiňákem. Kdysi jsem tak dělal sojky. Snad hoďku v papiňáku (zkus i dřív), nezapomeň osolit vodu. Můžeš přidat kořen zeleninu, celý pepř, nové kořeni. Pak jsem udělal nádivku (viz. úprava bažanta). Našpikovat. Dopéct v troubě, podlévat vývarem (z papiňáku)
a červeným vínem.... 

 
			 
			
					
				Re: Divocí holubi
				Napsal: úte 16.10.2012, 20:05
				od fordik
				Nějak to tu spí, ale přidám jeden recept, který nakonec nedopadl vůbec špatně.
Chtěl jsem původně dělat smaženici a tak na pánev putovaly houby a trocha kmínu. Po vydušení vody přibyla lžíce sádla a jakmile se houby trochu orestovaly, přidal jsem na kostičky nakrájená prsa z holuba.  Ta jsem zase oretoval, přidal sůl a pepř a na závěr dvě lžičky plnotučné hořčice a dvě lžičky višňové marmelády (rybízová by asi byla lepší), opět zlehka orestoval  a servíroval s čerstvým chlebem.
Mamina se olizovala až za ušima a nebyla sama  
 
fordik