Stránka 1 z 1

Kančí plátky v marinádě.

Napsal: pát 13.10.2006, 18:54
od Zdenek41
Marináda:6 vajec,1 palice česneku,sůl,pepř,snítku tymiánu,sojovku,hladká mouka,?krobová moučka 1:1,2 l?íce plnotučné hořčice.vše dobře roz?lehat,aby vznikla hust?í konzistence bez hrudek. Nakrájet odle?ené maso z divočáčka může být i z hrub?ího kusu nejlepší je krkovička,ale v pohodě i kýta bude ??avnatá.Naklepeme a vše dobře promícháme v marinádě a necháme v ní odle?et 24 hodin v ledničce. Zprudka osnažíme na sádle nebo oleji.Přeji dobrou chu?.

Napsal: ned 14.10.2007, 13:22
od František Fořt
Předevčírem jsem podle tohoto Zdeňkova receptu naložil plátky z lončáka. Dnes jsem to usma?il a byla to velmi příjemná změna. Mělo to i takovou hezkou křupavou kůrku. Určitě to dám i na srnčí, které má ostřejší chu?, než divočák a lépe to to srnčí aroma zneutralizuje.