Stránka 1 z 1
					
				Kančí maso na gril
				Napsal: čtv 11.6.2015, 16:53
				od roman0874
				podelte se o nejaky vas recept jak grilujete kanci masicko...
uz sem skousel,klasika,rozmaryn,sul ,pepr,jalovec trochu oleje,naklepat a cca den v lednici.delal sem vykosteny hrbet,jen se zaprasilo,ale zajima mne nejaka zmnena a novy spusoby..
			 
			
					
				Re: kanci maso na gril
				Napsal: pát 12.6.2015, 19:32
				od Petr1970
				já bych asi zkoušel cokoli "hovězího"... a moc neklepat..
takže co dává polhreich a spol... zvěřina je sice aromatičtější, ale beru to jak "hovězí".. strukturově...
			 
			
					
				Re: kanci maso na gril
				Napsal: pát 12.6.2015, 21:26
				od Leon
				Sůl a pak studené omáčky na co se snažit přeplácat něčím chuť zvěřiny  

 
			 
			
					
				Re: kanci maso na gril
				Napsal: pát 12.6.2015, 21:33
				od roman0874
				RAD EXPERIMENTUJU.PORAD NAKOU OBLIBENOU TVOU OMACKU,AT SKUSIM NECO NOVEHO
HOVEZIHO,KRUTIHO,VEPROVYHO,KRALICIHO,KURECIHO SEM UZ NABAZENEJ....ZVERINA,TO JE NEPROBADANA OBLAST MOC...
			 
			
					
				Re: kanci maso na gril
				Napsal: sob 13.6.2015, 8:28
				od Leon
				https://www.facebook.com/groups/7924084 ... 384077251/   
Vinná omáčka dvě 0,7l dobrého červeného (jedna do hrnce druhá do sklínky trvá to dlouho ) 1 velký bobkový list 5 kuliček pepře 5 nového koření 1 jalovce a 5 vrchovatých lžic cukru a necháme to pomalinku vařit až je z toho tekutina medové konzistence. Slijeme do zavařovačky a dáme do ledničky kde to vydrží dokud se nespotřebuje vynikající na hotové stejky nebo pokapat maso když se dělá svíčková a nebo přidat trošku do omáčky před použitím je potřeba zavařovačku dát do teplé vody
 na fotce je omáčka zamíchaná s brusinkami to je taky dobré
 
			 
			
					
				Re: kanci maso na gril
				Napsal: sob 13.6.2015, 20:01
				od Chassin the Trane
				Leon píše:Sůl a pak studené omáčky na co se snažit přeplácat něčím chuť zvěřiny  

 
Super názor.
 
			 
			
					
				Re: kanci maso na gril
				Napsal: ned 14.6.2015, 15:07
				od roman0874
				dekuju z napad,tu omacku urcite skusim.jeste jednou dik..