simminno píše:Přesně takový fotky sem myslel kdybych chtěl fotky jak vypadá bez mířidel taky si to možná najdu na netu ne? Jestli by to druhý příště nebylo lepší.
bolo.

simminno píše:Přesně takový fotky sem myslel kdybych chtěl fotky jak vypadá bez mířidel taky si to možná najdu na netu ne? Jestli by to druhý příště nebylo lepší.

V osmičce jsem byl spokojen, tak uvidíme co tady...
 V osmičce jsem byl spokojen, tak uvidíme co tady...

na tom něco budeAle jak sem psal tak mě zajímaly detaily (asi sem uchylnej na díry)

Diky za upozorneniJiskra píše:Pokud někdo sháníte Tikku , tak dovozce teď naskladnil dost velké množství pušek v různých rážích. I varminty,supervarminty.
 , vypada to ze se na me stesti usmalo a zbyde i na mne jedna LH.....ja su take stastne
 , vypada to ze se na me stesti usmalo a zbyde i na mne jedna LH.....ja su take stastne  

) tak snad mi to nebude dlouhy.
  ) tak snad mi to nebude dlouhy.
 ,Tikka Varmint 308W LH , v utery by mela dorazit montaz Optilock od nasich slovenskych bratru a hura na strelnici.
 ,Tikka Varmint 308W LH , v utery by mela dorazit montaz Optilock od nasich slovenskych bratru a hura na strelnici.Kde se dají tyto distanční vložky sehnat? Já si musel pažbu prodloužit o 5cm. Nevypadá špatně ale origo by bylo lepší.lanus píše:Vaschek - Tikka má dlžku pažby (od botky po spúšť) len 355 mm čo je o 10 mm menej ako robí pažby napr. ČZ /UB;(takže podľa mňa nie je dôvod na skracovanie). Flinta je koncipovaná tak,že sa dĺžka pažby môže podľa potreby predlžovať dištančnými vložkami . Ak by sa plastová pažba ktorá je vo vnútri dutá skrátila rezom došlo by k otvoreniu dutiny a tým by nebolo do čoho naskrutkovať botku . Továrenská gumová botka má 22 mm (vo vnútri má ťiež dutinu ) takže je tu možnosť ju nahradiť botkou menšej hrúbky .