nový Mauser M12

Vše o kulovnicích a malorážkách
Zbrojovák
Zkušený diskutér

Re: nový Mauser M12

Příspěvek od Zbrojovák »

No to je fukot. Líbí se mi tam to slůvko ''aktuálně'' :-D
Mildo, nezaškodila by mírná omluva, alespoň sem do vlákna;-)
Protože i ''mistr tesař'' se občas...
Mauser 98(Tymney/ERA) 9,3x62, Z.Diavari 3-9x42+ Vulcan v5= 720m/s
Myslivec Milda
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myslivec Milda »

Zbrojovák píše:Mildo, nezaškodila by mírná omluva, alespoň sem do vlákna;-)
Protože i ''mistr tesař'' se občas...
Jaroslave Šugárku alias Zbrojováku. S tím Mauserem M12 je to tak: Letos jsem se na IWA 2014 ptal v pátek i v neděli, pokaždé jiného člověka na stánku Mauseru jak je to s povrchovou úpravou na ekonomické verzi Mauser M-12. Dostal jsem odpověď, že z rozhodnutí majitelů fy. Blaser budou obě ekonomické verze M-12 a S-101 černěné. Na můj dotaz jak je možné, že mi v regále stojí M-12 s úplně stejnou povrchovou úpravou jako vedlejší luxusní M-03, mi odpověděli oba stejně: Jak dlouho mám M12 ? Odpověděl jsem, že od minulého roku, hned po IWA 2013. Na to mi řekli, že je to možné, první promo serie M12 měly oba typy povrchové úpravy, páč bylo třeba uspokojit první nápor objednávek a ještě nebyla definitivně rozhodnutá pravidla v jakém provedení se budou ekonomické řady M a S dodávat. Jak jsem se vrátil z IWA, upravil jsem web podle toho na standartní, současné provedení. Loni jsem byl z nové M-12 docela nadšený, páč je to skutečně dobrá a solidně udělaná kulovnice. Časem jsem však zjistil, že pro socky je drahá , pro velmi solidní klienty zase moc obyčejná, no a střední třída zde v ČR není. Tak nevím jaký bude mít osud. Co dodat? Kvalitní černění není žádný zásadní hendikep pro zbraň. A taky neexistuje jediná-doživotní kulovnice. Je to jenom věc která časem zastará a vymění se za novou-modernější a lepší věc-zbraň. Ta stará ojetina pak obvykle skončí u nějaké ekonomicky slabé osoby, která chce značkovou zbraň za nízkou cenu. Stejný princip jako se značkovými auty.

Ban na 1 měsíc za porušení článku 8 pravidel LF. Karel61.
BwanaHunter
Zkušený diskutér

Příspěvek od BwanaHunter »

No, Mildo, tohle může platit leda o moderní sériové spotřebce a konfekci, jako je Blaser a spol. Opravdové kvalitní staré zbraně, z dílen ferlašských nebo anglických puškařů, ty se neprodávají. A časem jejich cena leda roste...
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Tim
Zkušený diskutér

Příspěvek od Tim »

Mildo, jsem rád, že mi celkem nedávno bylo doporučeno přečíst si pravidla fóra a že jsem si zapamatoval, že se členové fóra mezi sebou nesmějí urážet...
Jinak bych po přečtení některých Tvých příspěvků dostal BAN :roll:

Můžeš mi ale prosím vysvětlit, co Tě vede k Tvému přesvědčení, že jsi ten nejlepší a nejzkušenější člověk na světě? Co Ti vlastně vůbec dává právo se pořád nad někoho povyšovat? Přitom svým vystupováním zde na fóru dáváš najevo pouze to, že jsi možná bohatý člověk co se týče konta v bance, ale duševně jsi politováníhodný chudák.

Velká omluva za naprosté OT :oops:
Motivační citát pro tento den:

Vykašli se na motivační citáty, nalej si sklenku Jamesonu a pusť si pořádnej metal!!!
Rogam
Zkušený diskutér

Příspěvek od Rogam »

Tim píše: Můžeš mi ale prosím vysvětlit, co Tě vede k Tvému přesvědčení, že jsi ten nejlepší a nejzkušenější člověk na světě? Co Ti vlastně vůbec dává právo se pořád nad někoho povyšovat? Přitom svým vystupováním zde na fóru dáváš najevo pouze to, že jsi možná bohatý člověk co se týče konta v bance, ale duševně jsi politováníhodný chudák.
Milda se nepovyšuje, on už to tak nevnímá, je taková veselá kopa. :lol: To jsou ty typy lidí, co si vydělali pár drobných mimo jiné i prodejem lehce podprůměrného zboží za mírně nadprůměrné ceny a na ostatních, jak se pak říká, si jen honí triko, ale jinak jim kouká sláma z bot.
Durell
Zkušený diskutér

Příspěvek od Durell »

Příspěvek smazán.
Jelikož téma přešlo do osobní roviny, dočasně zamykám. Karel61.
SAUER 202- 9,3x62, Swarovski z6i 2-12x50, Blaser R8 PS 6,5x284 Norma , Zeiss VICTORY V8 1.8–14x50, CZ 550 - 6,5x284 Norma Nightforce SHV 5-20x56, Sig-sauer 2022 spc 9mm Luger, zeiss conquest hd 8 x 42,Leica Rangemaster - 1600 B CRF
Zamčeno