Mildo, nezaškodila by mírná omluva, alespoň sem do vlákna;-)
Protože i ''mistr tesař'' se občas...
Příspěvek od Myslivec Milda »
Jaroslave Šugárku alias Zbrojováku. S tím Mauserem M12 je to tak: Letos jsem se na IWA 2014 ptal v pátek i v neděli, pokaždé jiného člověka na stánku Mauseru jak je to s povrchovou úpravou na ekonomické verzi Mauser M-12. Dostal jsem odpověď, že z rozhodnutí majitelů fy. Blaser budou obě ekonomické verze M-12 a S-101 černěné. Na můj dotaz jak je možné, že mi v regále stojí M-12 s úplně stejnou povrchovou úpravou jako vedlejší luxusní M-03, mi odpověděli oba stejně: Jak dlouho mám M12 ? Odpověděl jsem, že od minulého roku, hned po IWA 2013. Na to mi řekli, že je to možné, první promo serie M12 měly oba typy povrchové úpravy, páč bylo třeba uspokojit první nápor objednávek a ještě nebyla definitivně rozhodnutá pravidla v jakém provedení se budou ekonomické řady M a S dodávat. Jak jsem se vrátil z IWA, upravil jsem web podle toho na standartní, současné provedení. Loni jsem byl z nové M-12 docela nadšený, páč je to skutečně dobrá a solidně udělaná kulovnice. Časem jsem však zjistil, že pro socky je drahá , pro velmi solidní klienty zase moc obyčejná, no a střední třída zde v ČR není. Tak nevím jaký bude mít osud. Co dodat? Kvalitní černění není žádný zásadní hendikep pro zbraň. A taky neexistuje jediná-doživotní kulovnice. Je to jenom věc která časem zastará a vymění se za novou-modernější a lepší věc-zbraň. Ta stará ojetina pak obvykle skončí u nějaké ekonomicky slabé osoby, která chce značkovou zbraň za nízkou cenu. Stejný princip jako se značkovými auty.Zbrojovák píše:Mildo, nezaškodila by mírná omluva, alespoň sem do vlákna;-)
Protože i ''mistr tesař'' se občas...
Příspěvek od BwanaHunter »
Milda se nepovyšuje, on už to tak nevnímá, je taková veselá kopa.Tim píše: Můžeš mi ale prosím vysvětlit, co Tě vede k Tvému přesvědčení, že jsi ten nejlepší a nejzkušenější člověk na světě? Co Ti vlastně vůbec dává právo se pořád nad někoho povyšovat? Přitom svým vystupováním zde na fóru dáváš najevo pouze to, že jsi možná bohatý člověk co se týče konta v bance, ale duševně jsi politováníhodný chudák.