OT: Jo, naběhnul jsem si hezky...Reno píše: PS: Jinak já se ohlížím za ženskýma, chlapi, dokonce ani ti s brokovými trojáky, mě fakt neberou...

OT: Jo, naběhnul jsem si hezky...Reno píše: PS: Jinak já se ohlížím za ženskýma, chlapi, dokonce ani ti s brokovými trojáky, mě fakt neberou...
Příspěvek od Jan Slavětínský »
tornádo to vystihl.tornádo píše:problém je,že tento troják nemá volič.Takže odpadá uvažování co zmáčknout a čím střílet.Odpaluješ jednospouští pokaždé ve stejném pořadí.=k ničemu.
Příspěvek od Jan Slavětínský »
Příspěvek od kuba palivec »
no vidíš a to já bych do ní naskočil hnedka kdyby byla za nějakou slušnou cenu a neváhal bych ani minutu krásnou zbraň jak říkám neseženeš a zejména pokud bych začínal, za jednu cenu mám brokovnici i kombinovanou zbraň a ruku na srdce kolikrát budeš střílet dál než je 100m, jen je potřeba vyzkoušet soustřel hlavní abys na naháňku do toho mohl dávat i sbaly,Petr96 píše:rimar77 je pravda že historický troják neseženu tak snadno a když už ano tak za velmi draho. Zas nadruhou stranu bych nerad něco uspěchal a unáhlil se ale co jsem se radil tak většina dotazovaných mi řekla že by do toho nešla. A tak nevím, právě proto jsem sem napsal o radu. V naší honidbě se loví nejvíce srnčí takže zbraň a její ráže by měla vyhovovat především lovu tohoto druhu zvěře.