mohl bych Vás kohokoliv ,,okrást´´ o cenné informace z praxe k tomuto dalekohledu? Chci koupit buď tento nebo Nikon Monarch 8,5x56.
Děkuji.

Příspěvek od dav.hruska »
davide kde si ho kupoval?a za kolik? zkoušel si už porovnání za šera nebo v noci s nějakým jiným dalekohledem?kdyžtak vyzkoušej a napiš semdav.hruska píše:Tak jsem ho koupil, je super...zatím fakt spokojenost...různě jsem ho popůjčoval a všichni ho chválí - údajně Burris spolupracuje s ZEISSem, je to vidět i na papírových hodnotách... záruka 10 let, takže zatím mohu říct že jsem vyhrál!
Díky mocfplisek píše:Jak jsem psal v jiném tématu, kupoval jsem u prodejce dalekohled, původně jsem chtěl Delta Optical Titanium, prodejce mi dal na porovnání asi osm dalekohledů: Delta Optical Titanium 8x56, 10x56 ROH, 8x56 ED, Fomei Leader 8x56, 8x56 ED, Eschenbach Sektor D 8x56, Burris Montana 8x56 a pro porovnání nad můj finanční limit nějakýho Steinera. Ke každému kousku mi něco řekl, nezávisle na něm jsem vybral Burrise, nejlíp se mi přez něj koukalo a nejlíp se mi držel. Prodejce mi ho také doporučil, říkal, že Burris používá optiku od Steineru, má po něm i protažené očnice do boku, což je super a má stejnou desetiletou záruku. Mám ho už skoro dva měsíce a nemůžu si ho vynachválit, i kolegové, co přez něj koukali ho chválí, a to používají mnohem kvalitnější optiky. Používám ho také na noc na posed.
Zpět na „Pozorovací dalekohledy“