Novinka - Blaser R8
Re: Novinka - Blaser R8
Díky za odkazy bohužel to je jen klasická rozborka zbraně po které v té pažbě zůstane ten základ na kterým se to spojí a ten právě potřebuju vyndat s pažby.
onder,
neznám řeči, proto nevím, zda není něco v textu.... Např. u manuálu na S303 se dočte člověk dost... Pokud tam není co šroubovat... je to možná lepené....
Třeba výrobce nepočítal s výměnou pažby, a nebo to na všech prodávaných pažbách už má instalované předem... Nemá v ČR Blaser svůj servis jako např má Arms.cz v Humpolci, kde opraví a zajistí ledasco...? Třeba bys i tam dostal radu po telefonu, či na email... Jestli má Arms.cz v prodeji Blaser, tak to budou znát...
neznám řeči, proto nevím, zda není něco v textu.... Např. u manuálu na S303 se dočte člověk dost... Pokud tam není co šroubovat... je to možná lepené....

Kdyby to bylo nalisované tak nebude ten segment v přední části pažby přišroubenej.Dnes jsem obvolal pár prodejců nškteří nevěděli a ti co jo tak neřeknou kvůli kšeftu.Jeden mi slíbíl mms s tech. popisem a vyprdl se na mě.Nechci se do toho pouštět dokud to přesně nevím.
onder: Je to jen návrh, ale není jednodušší pořídit originál dřevo od Blaseru než to nechat vyrábět? Minimálně jeden kus se teď v jednom mysliveckém bazar-portálu prodává.
Mauser M03 Basic /.30-06Sprg./; Zeiss Victory Varipoint 2.5-10x50 T* ASV
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
Máš pradu včera sem to prodal to dřevo prodává můj švagr.Teď řeším dilema jestli r8 lux nebo sauer 303.
onder: Jo prodals to nakonec v kompletu, jo?
Taky řešení, skoro bych řekl nejlepší. Máš alespoň krásnou možnost vybírat komplet novou zbraň. K R8 a S303 ti asi moc neporadím, ani jedna není právě můj šálek kávy, každopádně na tomto fóru jsou praktici, kteří obě používají. Přeju šťastnou ruku při výběru 

Dá sa na R8 PH dať jagdmach hlaveň kanilovaná s 22mm.
R8 Safari je tiež 22mm a zaujimalo ma či sa dajú hlavne meniť.
Aj opačne. Či sa dá na Professional Succes s jagdmacht hlavňov dať Safari kaliber (ráž).?
R8 Safari je tiež 22mm a zaujimalo ma či sa dajú hlavne meniť.
Aj opačne. Či sa dá na Professional Succes s jagdmacht hlavňov dať Safari kaliber (ráž).?
Samozrejme, preco by sa nedalo. Treba uz len spravny zasobnik a zavornik.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
Tak nad touto vetou "nikdy nečistená" sa mi točí hlava.. Tomu fakt veríš? 1000 rán bez čistenia.? Ja som svoju R8 "zasekol" po -90-100 ranách a zapečenom prachu v nábojovke.. A to bola moja chyba. 2 dni po sebe som strielal a nejako som sa moc ponáhľal a zabudol prebehnúť. Takže never tomu, že keď máš Blaser tak nepotrebuješ ani čistiť... Blaser nieje zázrak, len lepší štandart. Podotýkam používal som terčové strelivo Norma a Nosler. Záver išliel otvoriť až brutálnejším spôsobomBoci píše:Rozhodně nejsem fanouškem firmy Blaser,ale v rámci objektivity musím říct,že to s tou funkční nespolehlivostí R93 nebude tak zlý.Jeden kamarád ji má čtyři roky v ráži 300Win.Vystřeleno 800 - 1000 ran. Jenom prasat přes 100 ročně,loni 142.Nasazení v terénu takřka denně.NIKDY ta zbraň nebyla vyčištěna,nevlastní ani vytěrák.První dva roky jsem s nadějí čekal,kdy začne šlapat na kliku,aby to otevřel,a zatím nic.Z 80% použitá munice SellBell Barnes a EXergy,zbytek směska RWS,Geco,Norma,Federal.Přesto bych si ji určitě nekoupil,protože když z toho střílím vybavějí se mě ty obrázky rozbitejch hlav.

To není o víře,taková je skutečnost.Kdybych to měl z doslechu tak to sem ani nepíšu.Takhle se chová ke všem zbraním,optikám,autu a nedělá rozdílu.Optiky mu občas brácha vyčistí.Pro mě Blaser rozhodně není posvátná kráva,spíš naopak,alespoň co se týče opakovaček.
Také mám známého, který čistí kulovnici Blaser až po sezoně, loví denně, počty za sezónu jsou ve stovkách kusů, jedná se o pracovní nástroj, bez pouzdra na korbě auta, stále s nábojem v komoře a jinou zbraň by už nechtěl. Co vím, tak jediný problém nastal, když nečištěná kulovnice zmokla, byla měsíc uložena v trezoru..., po měsíci lovil úspěšně jelena, ale dále už nešlo pohnout závěrem... nábojnice zoxidovala v komoře laufu 

Kdyby tam nebylo to čištění po sezoně,tak bych řek,že je to jeden a ten samej 

asi dobrej idiot takovýho jsem taky potkal hrozně se divil že jsem ho vyhodil z auta
CZ 550 american 308win.
Už vidím za pár let inzerát na pušku po takovém dobytku. ,,zrcadlový vývrt, střílí přesně,, A asi bude chybět ,,čištěna (rozleštěn bordel) jednou před prodejem.
Bylo by fajn hodit sem jejich jména, když už se s tím chlubí vám. Budoucí potencionální zákazník bude mít šanci nenaletět.
Vývrt nemá šanci.
Bylo by fajn hodit sem jejich jména, když už se s tím chlubí vám. Budoucí potencionální zákazník bude mít šanci nenaletět.
Vývrt nemá šanci.
Copak vývrt, ten vem čert. Lauf se dá v nejhorším snadno dokoupit. Ale "vozit to na korbě auta"? To bych měl asi bobky...
Jinak zmoklou a nečištěnou kulovnici uložit na měsíc do trezoru? Nevím, no
. Štve mě pár flíčků na klice závěru na mojí kose. Tohle by mělo být nemyslitelný.
Jinak zmoklou a nečištěnou kulovnici uložit na měsíc do trezoru? Nevím, no