Pěkný je mě by vadil tem šroub. Nemá někdo rychlejší řešení.
Přeci stím nepojedu už z města na TZ, nebo to někde v noci při
10pod nulou přidělávat. Mám pikap a dostat na korbu 70kilového
čuníka je většinou fuška. Tohle bych si taky udělal jen to upnutí mi přijde nepraktické.
No upnutí je otázka max 30s,jde o to že závit je natočený už jen tak tak aby šroub nezabíral o kouli na autě,nasuneš a 22 klíčem uděláš půl otočku a držák je už upevněn,pak přidáš asi 3 otočky pro pevné a jisté utažení.Ta montáž je ve srovnáním s dovlečením kusu k autu nebo vyvrhnutí drobnost.
Ale existují i rychloupínací hlavy,má to páku kterou sklopíš a drží ti to.
To upnutí je opravdu chvilka. Přece jen to je 22 klíč, stačí si to jen dobře předpřipravit. U pick-up bych spíš řešil lyžiny a naviják, než nosič na tažné.
to se nedivím kor když to vypadá takhle Měl jsem jeden ale dělal jsem kopii jednoho co prodávaj stejný závěs světla a na bok jsem nalepil nálepku ze střešního nosiče a ani policajtum to nevadilo
No tohle je verze pro tahání ulovené zvěře a to tak,že autem přijedu do revíru bez držáku(po silnici max 10min tam i zpět-když budu masochista tak po silnici nemusím vůbec).U zvěře vytáhnu z kufru držák naložím vepře či srnčí a mažu k domovu,zase těch 8 min po silnici (teď už s držákem)
Takže uznáš sám,že montovat na to světla,nedejbože SPZ,která urazím při první otočce kolem stromu,nebo v trávě zarostlého pařezu je dosti zhýčkanost a nesmysl.
Podotýkám,že převoz bude praktikován z 95% jen v noci.Takže nějaké rušení oka příslušníka je celkem zanetbatelné a vzhledem k výskytu policie v našem revíru utopie.
Proto tak jak je.