koupil jsem jich právě 100 ks od tebe, ale nic ve zlém.

Na zápalce jsou normální důlky od úderníku a rána nevyjde ani po několikáté. Jeden náboj jsem delaboroval a pak ve svěráku zkoušel odpálit zápalku a ani hov...o. Sako mě z toho lítá parádně. Ty MFS mám je asi rok a teď jsem rozbalil první krabku z těch 100 ks a hned tohle.

, že Ti to nefunguje, ale může to být tou CZ. Pravdou totiž je, že ta Zastava dělala do zápalek slušné krátery. Tuším, že na tomhle fóru někdo psal o potížích s Carbinkou v této ráži s Gekama. Je tedy možné, že "Jugoši" měli u těch Zastav maličko delší úderníky. Reagoval bych přes SZ, ale dostal jsi mě s tím pokusem o odpálení ve svěráku
 , že Ti to nefunguje, ale může to být tou CZ. Pravdou totiž je, že ta Zastava dělala do zápalek slušné krátery. Tuším, že na tomhle fóru někdo psal o potížích s Carbinkou v této ráži s Gekama. Je tedy možné, že "Jugoši" měli u těch Zastav maličko delší úderníky. Reagoval bych přes SZ, ale dostal jsi mě s tím pokusem o odpálení ve svěráku   Takže to dávám do placu - nebylo by nějaké video
 Takže to dávám do placu - nebylo by nějaké video   . Ale jak jsem již psal, pokud Ti to nefaunguje písni SZ, čučnu do mailu po těch neuspokojených zájemcích. Lesu, lovu
 . Ale jak jsem již psal, pokud Ti to nefaunguje písni SZ, čučnu do mailu po těch neuspokojených zájemcích. Lesu, lovu
 Nábojů se středovým zápalem jsem odstřílel několik desítek tisíc kousků (krátké i dlouhé). Co pamatuji tak jsem určitě neměl víc než 10 selhačů. V dlouhých patrně ne více než 2 a tam budu taky asi na pěticiferném čísle. No nikdy mě ten pokus se svěrákem nenapadnul, prostě jsem selhanou patronu "podaroval" správci střelnice, ať si to nějak pořeší
 Nábojů se středovým zápalem jsem odstřílel několik desítek tisíc kousků (krátké i dlouhé). Co pamatuji tak jsem určitě neměl víc než 10 selhačů. V dlouhých patrně ne více než 2 a tam budu taky asi na pěticiferném čísle. No nikdy mě ten pokus se svěrákem nenapadnul, prostě jsem selhanou patronu "podaroval" správci střelnice, ať si to nějak pořeší   Ještě mě napadla možnost, zdali ten úder kladívkem udělí dostatečnou rychlost tomu důlčíku nebo co jsi použil. Vzpomněl jsem si na své dětská léta, kdy jsem taťkovi loupil broky 4,5 z kilovky na přebíjení. Vzduchovku od kamaráda bylo třeba nečím krmit. Až kilovka došla, přišly na řadu Red and Black. Broky jsme vysypali, patru položili zápalkou na ústí vzduchovky a rána to byla dost slušná. Když už ses dal na pokusy, skus nabít do vzduchovky brok, možná by mohla zafungovat i diabolka "boxer". Diabolky standard a master asi fungovat nebudou. Skusil bych přiložit k té hilzně ve svěráku vzduchovku a testnout, zdali ta rychlost přes 100m/s nebude lepší než ten důlčík nebo co jsi použil.
 Ještě mě napadla možnost, zdali ten úder kladívkem udělí dostatečnou rychlost tomu důlčíku nebo co jsi použil. Vzpomněl jsem si na své dětská léta, kdy jsem taťkovi loupil broky 4,5 z kilovky na přebíjení. Vzduchovku od kamaráda bylo třeba nečím krmit. Až kilovka došla, přišly na řadu Red and Black. Broky jsme vysypali, patru položili zápalkou na ústí vzduchovky a rána to byla dost slušná. Když už ses dal na pokusy, skus nabít do vzduchovky brok, možná by mohla zafungovat i diabolka "boxer". Diabolky standard a master asi fungovat nebudou. Skusil bych přiložit k té hilzně ve svěráku vzduchovku a testnout, zdali ta rychlost přes 100m/s nebude lepší než ten důlčík nebo co jsi použil. Škoda, že jsem krabičku vyhodil, mohli jsme porovnat šarže. Ale jak to tam ti kluci dostanou je mi záhada
  Škoda, že jsem krabičku vyhodil, mohli jsme porovnat šarže. Ale jak to tam ti kluci dostanou je mi záhada