Jenom to není až tak jednoduché. Ono je to tak trochu jak napsal Motolada
Krmení/vnadění černé zvěře
Re: Krmení/vnadění černé zvěře
Tuto zimu se na to zaměřím a nějak to vymyslím, abych ty co si říkají myslivci chytil:-)
Stalo se to samé u nás tuším, že loni možná předloni. U dvou kazatelen vnadiště politá, nějakých svinstvem- bílá pěna. To samé blízké myslivecké políčko, asi dva měsíce tam nebyla vidět ani stopa a zvěř ho obloukem obcházela. Tento týden na jedné z těchto kazatelen vybitá okna, u druhé ukradené dveře. Kolegové co tam chodí jsou z toho zoufalí, jeden chtěl dokonce loni z myslivostí seknout... No zmar. Kdo to byl se neví, ale nějaké tipy máme, ale nedokáže jim nikdo nic. Dokáže to člověku otrávit život a zkazit jeho usílí.
CZ 550 Standart .308 Win.- Meopta R1r 3-12x56 RD
CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
Zatím na ničení nedošlo a snad ani nedojde. Je to prostě hnus když něco děláš a děláš to rád a pár lidí kolem tebe ti to ničí...
Přitom mají úplně stejné možnosti udělat si svoje vnadiště a lovit tam. Oni si raději udělají čas na to zničit tvoje. To je ta pravá etika myslivce..........
Přitom mají úplně stejné možnosti udělat si svoje vnadiště a lovit tam. Oni si raději udělají čas na to zničit tvoje. To je ta pravá etika myslivce..........
všechno je jen o lidech mne by nikdy něco takového nenapadlo naopak ještě rád pomohu úspěšnému lovci s divočákem ale jsou lidi závistivý co ti to nepřejí ikdyž sám má plnej mražák, taky jednoho takového tady máme a jeho obvyklá kratochvíle byla že objel tereňákem všem vnadiště o půl 7 večer aby se podíval na stopy, takže jsme museli zavést že mezi 17 - 7 hodinou prostě volnej pohyb po honitbě končí a můžeš jít jen na posed a nebo pokud chceš šoulat tak jen tam kde nikdo není a vedeme si návštěvní knihu revíru a od té doby je klid ikdyž to jestli ti někdo něco hodí na vnadiště a nebo na ochoz nezjistíš
Hmm tak to je konec myslivosti jako koníčku,tak jak ho beru já.Doufám,že k něčemu takovému nedojdemerimar77 píše:všechno je jen o lidech mne by nikdy něco takového nenapadlo naopak ještě rád pomohu úspěšnému lovci s divočákem ale jsou lidi závistivý co ti to nepřejí ikdyž sám má plnej mražák, taky jednoho takového tady máme a jeho obvyklá kratochvíle byla že objel tereňákem všem vnadiště o půl 7 večer aby se podíval na stopy, takže jsme museli zavést že mezi 17 - 7 hodinou prostě volnej pohyb po honitbě končí a můžeš jít jen na posed a nebo pokud chceš šoulat tak jen tam kde nikdo není a vedeme si návštěvní knihu revíru a od té doby je klid ikdyž to jestli ti někdo něco hodí na vnadiště a nebo na ochoz nezjistíš
no stačí jeden závistivej blbec na sdružení a hned je po klidu a pohodě to víš ale zuase je fakt že nám to ty problémy vyřešilo
No ale proč otravovat život všem,proč jste nezatočili s tím dotyčným ?
motolada bohužel není jak sním zatočit naše zákony ti nic takového nedovolují on přeci jen obhlížel terén a nemáš ze zákona nějaké omezení proč by ti nemohl obejít okolí posedu chvilku před tím než si chceš jít sednout
Tak předpokládal jsem že se sním bude dát mluvit,pokud kope je to samozřejmě horší.
No ale i tak bych mu trochu pohrozil,např.parag.na rušení zvěře,nebo tak podobně....
No ale i tak bych mu trochu pohrozil,např.parag.na rušení zvěře,nebo tak podobně....
Nic si z toho nedělej, nám sice nikdo na vnadišťata aviváž neleje, ale zase máme jiný problém - lesního dělníka debila. Vnadiště rozježděné traktorem (aby nemusel přibližovat o dvacet metrů delší cestou) a zničený posed. No, rodiče toho blba jsou mí sousedé, tak se docela těším, až přijede na návštěvu 
Motivační citát pro tento den:
Vykašli se na motivační citáty, nalej si sklenku Jamesonu a pusť si pořádnej metal!!!
Vykašli se na motivační citáty, nalej si sklenku Jamesonu a pusť si pořádnej metal!!!
Hodně se vzdalujeme od tématu, ale takový se prostě najdou.V jednom sdružení, kde jsem hostem je taky takový" myslivec" co rád chodí " na vítr" jen aby člověk nic na čekané nestřelil. Sedí ve výboru a tam ruka ruku myje a nikdo s tím nehne. Jednou nějaký náznak řešení byl, ale vše šlo pod koberec.
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No a šoulat se nesmí? 
On to dělá Zdeňku s tím záměrem , aby ti to zavětřil úmyslně. Ví kde kdo sedí, tak se ti projde po větru 200m od tebe a při odcházení ti ještě párkrát udeří holí o stromy. V zimě jde dobře vidět v porostu v tom jeho bílém
mundůru. Člověk prostě závistivý a py...k v jedné osobě. Jsem host, takže mlčím, místní si šuškají....
mundůru. Člověk prostě závistivý a py...k v jedné osobě. Jsem host, takže mlčím, místní si šuškají....
Zdravim unas prasata jenom prechazi mame 1200ha a z toho 300ha lesa zbytek pole a 40ha vodni plocha.Mam udelane vnadiste sem tam se tam zastavi a neco sezerou a dou dal do lesa tam uz cernou lovit nemuzu protoze tady u nas kazdy muze lovit jen ve svem useku,takze cerna se drzi vlese kde maji udelany vnadiste a ven zlesa malokdy jdou takze si tam lovi par jedincu co ty useky maj to je aji z mufloni zveri ktera les ani neopousti tak jsem muzem divat jen na trofeje.Nerikam ze prasatko uloveny nemam ale musim stravit na posedu tak mesic nez dojdou a mufloni to samy mam teda jednoho uloveneho ale to byla nahoda ze jsem sedel zrovna na spravnem miste ve spravny cas ale jinak ta cerna se unas moc nezdrzuje.
no jo myslivci... začínám být na to slovo už alergický - protože jsem prošel už pár honiteb, tak vím že v každé se najdou čur...i , pokaždé jiní, pokaždé stejní
nejde jen o lití sraček na vnadiště, škoda a sabotáž se dá dělat i jinak - stačí pitomé řeči a třikrát vyřčená lež se stává pravdou! atd. atd.
nejde jen o lití sraček na vnadiště, škoda a sabotáž se dá dělat i jinak - stačí pitomé řeči a třikrát vyřčená lež se stává pravdou! atd. atd.
Mauser 98(Tymney/ERA) 9,3x62, Z.Diavari 3-9x42+ Vulcan v5= 720m/s